Don´t Look At Me That Way

BILDBOMB
.
.
.
.
.
.
.
.

Hey Där

Kul att man aldig kan hitta en person på Facebook när man verkligen vill hitta den! Vad ska då FB vara bra för?!
.
Vaknade upp hos Fia och vädret var inte det bästa, så vi spenderade våran dag framför tv:n tittandes på OC. Pratade massa strunt och kollade lite smått och gott om Malaysia.
.
Träffade mamsen vid halv fyra och åkte till Net on Net samt Mediamarkt. Skulle hitta lite fina presenter till bror min som snart fyller år! Hittade även en jätte fin Mixer till mig själv. Så nu ska jag snart sätta igång och göra lite smoothies till mig och mamsen! 
.
Hann även med att ta en fika med Emma och Lena när vi var i Örebro. Han också med att köpa en kjol och en tisha! Jag hinner alltid med att göra en massa onödiga saker, som att köpa mer kläder. Men jag lyckas aldrig hinna med att göra det som skulle behövas. Exempel, ut och springa, äta lunch, sätta ihop min klädkammare samt plocka iordning alla flyttkartongen. Tror nog att jag ska försöka hinna med i alla fall två av de ovannämnda sakerna i morgon!
.

Sunny Sky

Dagen har spenderats på Ica, med att plocka varor. Men klockan ett styrde jag ner till blåsut för att möta upp mina underbara brudar! Solande och pratade massa strunt till halv fyra! :) En helskön dag på stranden blev det!
Käkade lite lunch på cafe Centrum och sen styrde vi vidare till Sofia!
Blev att vi kollade fotbollen hos Sofia med Linn och sen satt vi och pratade massa strunt en stund innan vi skjutsade hem Linn vid halv tolv.
.
Imorgon blire solning eller tv tittande! Vädret får bestamma. Sen ska jag träffa mor för att köpa present till bror som fyller år om ett par dagar! Men nu är det dags för lite tandborstning och sedan sängen!
.

Brand New Day

Dagen har spenderats i solen! Först med mamsen och sen med Sara! Drack lite kaffe och stekte, det är viktigt att bli lite brun nu när man faktiskt kan tänka sig att gå till en badstrand för att ta sig ett dopp :)
.
Under eftermiddagen styrde jag och Ask in till Örebro för mysmiddag med brudarna, vilka resterande är Marty, Lisa och Sofia. Sofia bjöd på middag. Gott vare, Lax med färsk potatis. Och fiskbarns sås, det var väl inge vidare det är ju aldrig gott med fiskbarn. Dock så tyckte nog de andra att det också var väldigt gott !
.
.
Tog ett stopp hos Linnea påväg in till Örebro.
.
.
.
.
Nu är jag hemma igen och funderar på att se filmen på tv, bara för att Greys Anatomy skådisen är med.. Men får väl se hur jag gör! 
.

Party Like A Rockstar

Midsommarhelgen börjar ta slut och i morgon är det måndag!
Misdommarafton blev skapligt trevlig med mycket skratt, prat och alkohol. Skapliga snefyllan för vissa och mindre lyckade bedrifter! Dock så var det en bra kväll allt som allt :)
.
Midsommardagen spenderade jag med mamma! Först lite solning i den varma solen. Därefter blev det en sväng på loppis. Tog en fika med Mostrarna och morbröderna samt kusiner. Senare passade jag och mor även på att grilla lite innan vi åkte ut till bajen för lite mer umgänge med de gamla tanter och farbröderna :D haha.
Hade dock en väldigt trevlig dag och kväll med jordgubbar och glass som avslutning! Kom hem vid tolv och tittade då på en väldigt vacker film. En dag i livet tror jag den hette :) Sen somnade jag gott vid två tiden :)
.
Idag har jag börjat med att ligga i solen med mor min tills nu. Nu kom sara för lite sällskap i solen! Så jag ska inte skriva mer utan gå ut och lägga mig i solen igen och vara social! :)
.
.
.
.
.
.
.

Blah Blah Blah

Midsommarfirandet avslutades sent in på natt timmarna och solen hade nästan börjat gå upp igen. Därav så har jag inte orkat ta tag i mig själv och lagt in bilderna från kvällen på datorn.
.
Istället har jag umgåts med mamsen hela dagen. Först så har jag solat hela förmiddagen, är det inte bara för skönt att lägga sig i solen, lyssna på musik och halv sova?
Vid lunchtid åkte vi iväg på loppis, hittade dock inget av värde för mig, men det var mys med fika i solen och träffa lite släkt :)
Därefter begav vi oss hem och åt lite mat och snart blir det nog att åka en sväng till Bajen för att droppa av en gungstol.
.
Så med andra ord så har dagen varit en riktig mysdag i solen med mamma! Och senare har jag inga planer så det blir förmodligen så att jag sjunker ner i soffan och tittar på en film :)

An Honest Mistake

Solen fortsätter att närvara även idag! Dock så har molnen bjudit in sig själva på himlen! Men det gick fint att sola ändå. Jag och Sara styrde mot blåsut idag och låg och pressade lite bland molnen. Jag passade även på att ta mitt första dopp! Kallt med skönt! :D
.
När klockan blev halv tre hade vi fått nog när solen gömde sig bakom molnen och vi styrde mot "centrum" för lite lunch.. Pasta är väl det godaste som finns på sommaren! :)
.
Därefter blev det ett stopp på systemet inför midsommar. 
.
Träffade även Emmelie och fick då även veta att hon ska vara med och grilla! Hur kul som helst.. Kommer bli så kul, jag, Néa, Sofia och Emmelie, kommer bli en underbar grillning! :D Nu vill jag bara att det blir kväll så jag kan sova så det blir en ny dag! Men så är ju dock inte läget och jag funderar för tillfället på om jag ska försöka få tag i någon annan vän att umgås med under kvällen eller om jag bara ska ta det lugnt med mamsen här hemma?!

Amazing

Det är hur varmt som helst ute, idag igen, helt otroligt! Dessvärre har jag gått och blivit sjuk.. Så jag har spenderat mestadelen av dagen på gräsmattan sovande och inne i soffan sovande! Jag håller på att dö! jag är inte van att vara sjuk! Hur klarar människor av att vara sjuka?
.
Nu ska jag försöka ta tag i mig själv och plocka ur diskmaskinen, ta ut soporna och sen åka ner och handla lite på systemet till helgen! Är dock fortfarande inte säker på vad jag vill dricka.. Men det löser sig när jag är där.. Annars är det ju faktiskt öppet i morgon också :D
.
Sen ska jag nog ta och bädda ner mig i soffan igen och kolla på någon bra film och tycka synd om mig själv! Jag måste vara sämst på att vara sjuk.. :) Orkar inte ligga still och må dåligt, blir ju rastlös!

Hot

Solen är Gudomlig! :) Så underbart att kunna ligga i bikini på gräsmattan halv fem på eftermiddagen! Jag bara älskare.
.
Idag gick jag dock upp väldigt tidigt och började jobba klockan sju! Phu må jag säga.. det tog emot ungefär lika mycket som igår när min chef ringde och väckte mig halv åtta för någon hade visst blivit sjuk... Då var det inte heller lätta fötter ur sängen! Men Hur skönt är det inte att sluta halv två sen och kunna ligga och lata sig i solen hela eftermiddagen?! Jag har bara legat i min solstol från två tills nu! Ätit lite glass och vattenmelon. Även druckit ett och annat glas vatten! :)
.
Strax kommer mamsen hem med lite mat, för hon lovade att köpa med mat hem idag så jag slipper laga :) Jag älskar min mamma!
.
Nu ska jag ut och sätta mig i solen igen tills mamsen kommer hem!
.

Home

Denna helg har varit en lugn helg! Jobb i fredags, sen lite kvalitetstid med brudarna. Dock så var det bara Martina & Sofia. Kollade på en film och hade mys i Martinas källare :) Dock så hackade filmen och vi missade slutet... Men å andra sidan så fick vi en ny film som plåster på såren. Så I lördags kväll blev det filmmys med alla brudarna då Sara och Lisa också var sugna på film-mys, vi hittade dock ett nytt läge iform av saras lägenhet! :)
Annars spenderade jag min lördag på Ica från 8-19. hade även trevligt sällskap på jobbet iform av Sara och Linnea på förmiddagen och Johanna och Robert på eftermiddagen! Så dagen gick fort och hur skönt är det inte att få lönen sen då! Bra med lite extra jobb!
.
Idag har jag bara vart med mamsen och lilla syster hela dagen! Vi for till Frida och hälsade på henne och Nellie. Åkte och handlade på Ica och hann även en sväng till lågpriset, hittade dock inget av värde för mig där... Nu har jag precis dragit igenom tre avsnitt av Glee i väntan på att alla ska dunsta från huset och jag får lite lugn och ro!
Så min helg har flugit förbi i full fart men jag har ändå inte gjort något vettigt! Hur funkar det igentligen? Skönt har det varit i alla fall! :)

We No Speak Americano

Gårdagen blev väldigt lyckad! Åkte in till Fia på söder i Örebro med Sara vid tio-tiden. Tog en sväng på stan och kollade lite då de flesta affärer har rea. Köpte en härlig hallon + andra bär smoothie. Gott!
.
Åkte hem till Fia och låg ute i solen tills vi skulle tillbaka ner på stan för en tur till systemet samt möta upp Lisa! Blev även en sallad på La Baguette.
.
Grillkvällen började när Marty även hade landat hos sofia vid sju tiden.
Det blev en rolig kväll med mycket skratt och många bilder!
Kom även iväg till Ritz och skakade rumpa en stund där innan vi styrde hem igen för en nattmacka och en natts sömn!
.
I morse var vi uppe vid halvtio. 5 pers i en etta, Gud vad det var varmt! Styrde upp till stan vid elva tiden för en frukost innan bussen hem vid ett.
.
Sen har jag jobbat till 5. Grillat med mamma och Joel, laddat upp lite bilder på fb, vilket var ett måste från de andra Gurlsen. Så nu kan jag gå och lägga mig! Och i morgon hoppas jag på sol så jag kan ligga på gräsmattan hela dagen och inte göra någonting. Börjar ju inte jobba förens klockan 5. :)
.
.

Sky

Solen har intagit himlen och jag ska snart inta en plats på bussen mot Örebro. Med mig har jag mins sköna dam Sara! Inne väntar Sofia som bestämt sig för att bli Örebro-are över sommaren! :) Vi gillart!
.
Så idag ska jag spendera min dag med två sköna damer inne i Örebro, blir nog en runda på stan, lite lunch och sen Sofias bakgård för lite sol :) 
En underbar lugn dag helt enkelt!
.
Kameran kommer åka med så förhoppningsvis kan den komma upp några bilder i morgon. Men tills dess får ni nog nöja er med detta lilla inlägg :)

One Of Those Days

Ska jag känna mig hel igen! Jag börjar bli bättre redan nu, men det tar alltid tid att läka.
.
.
Men detta inlägg ska vara i Néas ära.
Jag har hittat lite olika snyggingar, vissa tycker jag är snyggare  än andra.
Men jag får väl hoppas att någon faller dig i smaken kusin.
Blev lite handligsförlamad när jag skulle försöka hitta lite snygga skådespelare, det är bra svårt egentligen. Men jag får väl som sagt hoppas att någon duger.
.
Måste även påpeka att jag inte tycker att alla är topp tio, då jag inte villa ta med någon bild på någon snygging jag redan lagt upp ;) haha
.
.
.
Ett måste är ju vargpojkarna ut New Moon, specielt nu när Eclips har premiär inom kort.
.
.
Två doktorer, inte helt fel de heller..
.
.
Gossip Girl grabbarna för att jag vet att Néa gillar den serien. OTH killen fick också vara med bara för att fylla ut lite :D haha
.
.
Dock kan jag inte lägga till något viktigt i detta inlägg eller något intressant då jag faktiskt inte gjort något överhuvudtaget på hela dagen :) haha Vissa har det skönt :D

Winter

blir inget ordentligt inlägg nu heller, jobbar fortfarande på inlägget till Nea. Dock så har jag inte ork till de just nu och det är för soligt ute för att sitta inne, så jag tänkte hoppa i en bikini och lägga mig utanför och steka lite :)
.
Ska nog passa på att sova lite också då jag låg vaken typ hela natten och lästa.. Helt sjukt kom på mig själv när jag tittade på klockan och den var kvart i 5.. Det hade börjat ljusna utanför mitt förnster, så jag har lite sömn att ta igen.

Only One

Okej, jag ger upp! Jag skulle tillägna ett inlägg till Néa, min odrägliga kusin ;)
Men då mitt internet har bestämt sig för att förstöra min kväll/natt genom att fuck upp hela tiden, så lägger jag ner hela detta blogg inlägg i hennes ära då det förmodligen är bäst för mitt internets hälsa, samt min egen! Så istället för att gå och dra ur internetet och slänga ut det på gräsmattan stänger jag av datorn och säger godnatt!
.
Får slipa på ett inlägg till Néa en annan dag då mitt internet inte är en sur gammal gubbe som bara vill förstöra mitt goda humör!
.
Godnatt!

Wild one

Jag har två vilda barn i mitt rum! De härjar hejdlöst runt, de måste i säng innan de river mina väggar!
Jag får nog ta tag i det nu! :D haha, fast det är ganska kul att höra på deras tokerier..
.
Nu ska jag fixa lite kvällsmat! 
.
Sen ska jag dyka ner i mitt rum för lite alone time utan familjen!
Gud så svårt det är att bo i ett hem med två syskon och en mamma när man är van att bo ensam.. Det är faktiskt grymt svårt! Så idag spenderar jag min tid nere i källaren :)

Our Song

Dagen i alla ära började jag med att sen en film. Orkade inte gå upp ur sängen för jag visste att Jolin satt uppe och kollade på barnprogram, så jag stannade nere i källaren och kollade på en film innan jag tog tag i dagen :)
.
Kollade på filmen Dear John! Och den var verkligen hur bra som helst! Och jag är verkligen hur kär som helst! haha Jag har en ny kille till min snygging lista!
.
.
Nu blire lite lasage med familjen, sen ska jag nog försöka ta på mig löparskorna om jag orkar, känner att det vore bra för mig med en liten tur i spåret! Behövs så att säga!

I rather be with you

Jag känner att jag varit lite dålig på att uppdatera idag.. Eller det blir ju igår då klockan redan är över tolv.. How did that happen by the way?
.
Men jag har faktiskt inte haft någon ork idag. Jag har inte gjort något nyttigt på hela dagen.
Vaknade elva, gick upp umgicks med mamma tills Kusin Karin kom, vi segade ett tag, åkte och handlade. Grillade. Åkte till hennes mor och far och fikade med Erika också. Hallon och björnbärs paj. Åkte och kollade en liten stund på en fotbollsmatch. Hämtade ut mina NewBody kläder. Åkte till pappa. Gick hem från ås till mamma. Gick in på facebook. Tittade på NewMoon med mamma för hon hade inte sett den. Och nu ska jag sova.
.
Det blev väldigt osammanhängande och dåligt skrivet, men vad kan man begära när klockan är kvart över tolv.
.
Bjuder på en bild, För att han är så otroligt snygg och för att jag längtar till den 1 juli då vi har bokat biljetter till Tredje filmen Eclips! Gooo Gurls! :D
.

California Gurls

Idag sov jag utan väckarklocka.. Och eftersom att det inte är någon sol ute så vaknade jag inte av solen i morse, så jag vaknade för en timme sen typ. Så nu ska jag sparka igång dagen genom att ta en dusch.
.
Sen har jag pratat lite med Sofia redan och det verkar som om det bli film mys hos henne ikväll. Det är för kallt för att grilla, det vill man ju göra när det är sol och varmt ute.. Inte när det är 12grader och blåser orkaner!
.
Så idag tänkte jag ladda kameran för lite filmmys/häng hos Sofia, Marty är självklart också med! :)
Blir en trevlig lördag, och jag hoppas på massor med onyttigheter som pizza och chips!
.
Fiskade ju igår, så här kommer bilder.
.
En väldans glad fiskare
.
.
En stycken väldigt ful fisk! :D

I'm Blue

Nu ska jag strax krypa ner mellan lakanen och sova lite efter en lång dag!
Har aggerat chaufför åt tjejligan och umgåts med Linnea.
Har även hunnit med att fiska med Sara, Robert och saras släkting Travis som besöker oss ända från USA.
Dock så blir det lite knaggligt med engelskan, men det är ju bra att öva om jag ska ta tag i mig själv och åka över till drömmarnas land! :)
.
Hann även kolla på halva Remember Me, och det kändes ju ganska värdelöst då jag kommer att vara tvungen att kolla på hela igen nästa gång jag kommer kolla på den, vilket antagligen kommer bli i morgon bitti då jag vaknat med är för trött för att gå upp ur källaren! 
.
Bjuder även på en bild idag.
Det var hela TVÅ år sen jag tog studenten, jag kan inte förstå hur tiden kan ha gått så fort!

Sommarlov, solen lyser skönt

Idag har det varit skolavslutning, har suttit i kyrkan och hört på alla barn som ylat i takt.
Ätit tårta och druckit lite cola.. 
.
Nu ska jag iväg och träffa Sofia!
.
Gör ett inlägg sen senare idag om det händer någe kul..
.
Grattis Carro också! 18år! Tror nog inte att du läser min blogg men ändå. Känns bra att gratta dig i smyg :D

Alejandro

Dagen i ära så har jag bakat tårta.. Och jag hade verkligen ingen lust att göra detta vilket framkom väldigt mycket i resultatet! det blev en enormt ful tårta. haha
.
Sen fortsatte jag att vara snäll mot min lillasyster och lockade hennes hår då hon vill ha lockigt hår i morgon när hon har skolavslutning. Får hoppas att lockarna håller någorlunda bra över natten då jag faktiskt sa nej till att gå upp klockan 6 och locka hennes hår i morgon! Detta blev i allafall bra då hennes hår blev jätte fint! Men vi får väl se i morgon. 
.
Jag har även hunnit med att klippa gräset, hängt en tvätt samt gjort i ordning mat för grillning. Grillade även sen med mamsen och syskonen, men det gjorde jag inte helt själv. Hann även med en tripp ner till skolan för att ge Jolin ett par tofflor då hon lyckades skrapa upp sin tå och fick inte ner foten i ett par vanliga skor. Det var ju definitivt dagens goda gärning!
.
Nu blir det att titta på Remember Me, Jag har äntligen lyckats ta tag i mig själv och fixat filmen! Så nu hoppas jag att den är bra! :)
.
Sen klockan elva blir det som vanligt ett Criminal Minds avsnitt! :D
.
Bjuder på ett par bilder, för allt blir så mycket roligare med bilder!
.
Söt bild på kusin och kusinbarnet mitt
En väldigt konstig bild på min syster som jag hittade på min kamera,
vet dock inte hur den hamnade där då jag är ganska säker på att jag inte tagit detta kort..
En stycken väldigt ful tårta! Ska dock dekoreras lite med godis.
Jolin med lockar i håret
.
.
Förresten, det förra inlägget stämde inte riktigt då jag i morse när jag skrev inlägget trodde att det var torsdag igår.. Vilket inte var fallet.. Så jag hade ju egentligen inte missat avsnittet av Vampire Diaries.. Men men, avsnittet jag kollade på imorse var i alla fall bra :D haha

White horse

Vaknade av att jag fick ett sms av linnea, jag skulle kolla en vägbeskrivning åt henne.. Väldigt ovärt måste jag säga! Speciellt när hon har en gps. Men den verkade tydligen inte hitta till krematoriumet i Ludvika?
.
Men nu får jag väl starta min dag, och det gör jag genom att äta lite frukost och titta på ett avsnitt av 
Vampire diaries! Missade ju avsnittet igår... Och i denna serie finns det ju i alla fall två snyggingar att spana in! ;)
Detta gör jag i väntan på att solen förhoppningsvis ska sluta gömma sig i molnen och göra min dag bättre genom 
att skina på mig!
.
Bjuder på en bild av dessa två, för att även göra eran dag lite gladare :D
.

I know you want me

Okej, rubriken är inte den bästa, då jag faktiskt inte har en aning, men jag vet att jag vill ha dig! :D
Dock så vet jag ju att det aldrig kommer att hända heller.. Då jag sucktar efter en skådis stjärna!......
Men jag är inte ledsen för det.. För om en halvtimme har jag en ny dejt med min nya kille. :) Underbart känner jag, varför ska man ha ett förhållande i verkligeheten när man kan ha ett på låtsas? det är frågan för dagen.. :)
.
Tog även tag i mig själv idag och sprang en liten springtur :) Kollade först en stund på linnea som spelade match.. det gick inte så bra för dem tror jag, när det stod två-noll till de gästande laget så började jag min springtur så jag vet faktiskt inte hur det slutade..
.
Nu ska jag hoppa i duschen, då jag har varit äcklig och inte orkat duscha ännu.. Måste ju hinna ta en dusch innan min dejt :D

Derek Morgan

Nu ska jag kika på ett avsnitt av Criminal Minds!
Är inte "Derek Morgan" bara såå het så att säga.. Han är nog top 10 bland de snyggaste människor jag vet! :) haha så nu ska jag dregla lite innan jag går och lägger mig :)
.
Bjuder på en bild på snyggingen!
.

Ber på mina bara knän

Nu kommer skitvädret till stan, snälla jag ber på mina bara knän att solen ska börja titta fram igen tills i morgon.
Men enligt väderprognoserna så ska set ju vara regn, skulle ha vart det i dag också och nu verkar det som om vädret själv också är med på det hela. Men egentligen spelar det inte så stor roll om solen gömmer sig i morgon då jag ändå ska jobba hela dagen. Men vill helst inte cykla dit i regn, så jag ber till solguden om lite sol :)
.
Nu ska jag äta lite pyttipanna som joel har gjort iordning till mig! :)
Sen ska jag kolla på jollan när hon spelar fotboll om det inte har börjat regna.. 

barnvakt

Solen har varit framme ända tills nu i lilla Nora och jag har spenderat min tid ute på gräsmattan samt en kort promenad :) 
.
Nu har solen gömt sig bakom molnen och jag tar en paus i försöket att bli brun! Jolin ringde nyss och ville ta med en kompis hem så då blire att laga lite mat de odjuren också. Så jag kanske ska sätta igång med de i brist på annat att göra.

Veckans första dag

Måndag, helgen har gått så fort!
Fredag spenderade jag på ica med att jobba..
Lördag spenderades också på ica på förmiddagen. Klockan två slutade jag.
Tog då min lillasyster och åkte och handlade lite innan vi skulle åka in till örebro på kalas :)
Var trevligt!
.
Söndag spenderade jag på min gräsmatta. I alla fall förmiddagen, och tro mig det räckte för min rygg och baksida av benen! Jag blev helt bränd, sjukt.. Jag måste nog fixa någon solskyddskräm...  På eftermiddagen åkte jag med sofia och martina till Örebro.. Handlade lite till sofias tomma kylskåp. :) och jag fick se sofias fina lägenhet för första gången. Det var underbar, skulle vara så skönt att ha en liten lägenhet själv.. Får väl börja leta runt lite när jag vet 
vart jag ska bosätta mig! :) Hos sofia käkade vi paj och hade mys! En trevlig söndagskväll må jag säga :D
.
Idag blir det att ta tag i mig själv och faktiskt fixa klart mitt rum så jag kan sova där i natt eftersom min kära bror har kommit hem och tagit över Jolins säng för mig.. jag fick snällt sova på soffan. Men idag ska jag i alla fall fixa så jag kan sova i mitt rum, det är inte så svårt :) Sen ska jag ta med mig jolin in till örebro och köpa lite skolavslutningskläder till henne! Ska faktiskt bli himla roligt! :)
.
Men nu ska jag sätta igång och äta lite frukost och sen ta tag i städningen! :)

studenten

Idag har jag jobbat och slitit med ett typ av dream team.
Sen åkte jag och köpte ett par billiga foppatofflor på lågpris.
Innan det blev ett klädbyte och sen iväg till Örebro för 50-års kalas! :)
Var faktiskt riktigt trevligt ändå att träffa kusinerna och prata lite !
.
Är även grymt sugen på att åka utomlands i höst! Jag vill igentligen bara åka bort hela hösten ända fram till vintern. skulle vara så sjukt härligt! :) men får väl se vad det blir av det, blev bara så himla sugen nu när man satt och prata om vad man skulle kunna göra utomlands! Finns så mycket. Blev även grymt sugen på lite säsongsarbete! Bara ta dagen som den kommer och inte stressa med livet! Det vore helt underbart!
Är det ingen som är på? Jag behöver en reskamrat, för det är ju inte så kul att åka ensam...
.
Nej nu började hajen 3 på tv, haha.. man kanske ska titta lite på den! :) haha
.
.
.
.
.
.
Tre veckor, så förutsägbart, jag dör av skratt inombords!

I like it alot

Solen har värmt oss hela veckan! Och jag som trodde att jag skulle få ligga i solen hela veckan oc bli brun och fin har istället fått sitta på ICA!  Alla dagar faktiskt, hela veckan, men jag klagar faktiskt inte, för hur underbart är det inte att jag har fått jobba hela veckan, en extra vecka till mina två arbetsveckor i sommar! :)  

Men jag har faktiskt hunnit ligga i solen ändå eftersom att jag tagit tag i mig själv och klivit upp senast halv nio varje dag! :) Så från halv elva till halv ett har jag tagit del av solens värme :) haha, nu blev det ett riktigt töntigt inlägg. men vadå, sånna får man skriva ibland! 
Imorgon är det också jobb som väntar! Morgonpassen och sen klockan fyra så åker jag in till örebro med mamsen för att fira moster som fyller år! Storkalas ska det bli med hela släkten! Det blir nog en trevlig kväll och vem vet kanske blir en utgång på det senare på kvällen om kusinerna är sugna! :D
Men nu blir det mys med mamsen :)

RSS 2.0