So be good for goodness sake

.
Jag får minnsan vänta tills i morgon innan jag får öppna några paket. Jag hoppas även att det kommer se ut som på denna bild. En härlig jul hos Andersson för några år sen. Saknar det lite just nu, men ska försöka somna så att det blir juldagsmorgon och julpaket-öppning!

Jag vill att tomten ger mig bara hårda paket

.
.
Sitter just nu och lyssnar på julmusik, anledningen till detta är att idag kom ett stort grönt paket till mig! Och tänka sig frimärkena var från sköna sverige. Massor med julklappar var packade i paketet. Sex stycken för att vara riktig, varav två jag redan vet vad det är, försöker bara klura ut vilken smak, kan det vara schweizernöt i båda eller har mor min varit fantasifull och försökt sig på en chansning med en utav dem, jag vet inte riktigt vad jag hoppas på med med schweizernöt kan det ju aldrig gå fel. Fick även en present från bror min, smått överraskande att jag blev ihågkommen. Och ett fint julkort (det ända det här året) Dock så fick jag se ett julkort från mamma över skype då hon glömde lägga i det i paketet innan hon skickade iväg det. Öppnade faktiskt en eftersom jag aldrig fick en födelsedagspresent, en sudokubok var det så nu har jag lite smått och gott att göra framöver istället för att sitta klistrad framför Dexter hela kvällarna. Men du väntar ett avsnitt av Dexter, det får allt vara nog med 30 minuters julsångs lyssnande nu har jag förtjänat ett tv-avsnitt.

Crocodile

.
Ska strax iväg och kolla på Puss in boots, jag är inte så speciellt förtjust i namnet. men får väl se hur jag gillar filmen. Blir i alla fall lite tid för mig själv, med Astrid då såklar men utanför dessa fyra väggar jag spenderar hela dagarna annars. Kanske till och med blir en starbucks påvägen hem!
Det har dessutom snöat idag istället för regn som har förgyllt hela min förra vecka.
(Och jag lovar att ta tag i bloggen snarast möjligt och även skriva på engelska men just nu har jag inte tid)

When I was little, but now I'm bigger

.
Känner att nu så här klockan 6 så börjar det bli dags att kliva ur pyjamasen. Har ju trosts allt, ätit frukost, lunch och lagat middag med den idag. Så känns som att det är dags att sätta på sig något annat nu när det är fredagskväll och vi ska ut en sväng.
.
Bjuder på en liten bild av mina små älsklingar.

Teeth and tail and big green eyes

.
Dinosaur Train är favoriten i vårat hem förtillfället så denna themesong är nu väldigt inpräntad i min hjärna och dyker gärna upp 15gånger om dagen så man blir lagom tokig!
.
-And for the non-swedish friends. This is the most annoying song at the moment. But the kids-show is actually pretty good! But I would love if this song wasen't on my mind driving me crazy all day long. Guess I have to put on some justin bieber to get another song stucked in my head.-

RSS 2.0