Ain't fair

Dagen avslutades bra ändå. Åkte iväg till Jennifer för att komma bort lite. Åt mat med henne och en annan au pair som ska åka hem i morgon. En polsk tjej, Nicola. Slutade med att vi två åkte och köpte glass och pratade en massa, hon var jättetrevlig så har haft en bra kväll. Stannade på safeway på hemvägen och hyrde en film. Så nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på soulsurfer.

I can't believe it

Så eftermiddagen bjöd på Poliser utanför huset. Tydligen har grannen trampat någonstans där han tydligen inte skulle vara enligt lagen! För nu står det med polisbilar utanför hans hus och vi hade turen att ha hans bakgård mot vår så vi har polisen utanför oss med, de vill ju liksom inte att han ska springa ut bakvägen. De har nu campat i vår bakgård från halv sex tills nu 11.45. Jag har hunnit med en bio och lite mat däremellan.
.
Så när jag åkte bestod det av bara en polisbil utanför mitt hus och en tomte i trädgården och ljudet av en man som ropade. "San Ramon PD, Come out of the house with your hands on your head, you will not me harmed." och en massa "we just wanna talk to you, we are not going away until you come out"
När jag kom tillbaka har det kommit en till polisbil till oss, ett helt SWAT team på framsidan och massa poliser. SWAT hänger i vår bakgård för att killen inte ska smita ut bakvägen. (måste även tillägga att det är stora vapen och ett med värsta siktet i vår trädgård, jag antar att han är en prickskytt den ena) och vi har fått instruktioner om att hålla oss inomhus och ha nedsläckt! (kom just på att jag inte ens har nedsläckt, bäst att släcka)
.
Nu för någon timme sen har snubbens mamma i alla fall gått ut ur huset för att prata och nu har de istället stått och ropat "Your mom can't come it to the house until you have comed out and talked with us" "please come out of the house or pick up the phone" (jag tror de börjar bli less på att vänta, du skulle höra polisens röst när han pratar, haha) Och jag har rätt därför att för tre minuter sen kom en polisman och sa till mig att jag var tvungen att stänga fönstrena för de skulle kasta in tårgas så att han kommer ut!
.
Vem behöver cops när man har grannar. Fattar inte varför han inte bara går ut eller tar telefonen! Vad tror han liksom? Pucko. Men det kanske blir så när man går på droger. Han ska tydligen ha blivit arresterad förra året för vapeninnehav av typ den millitära typen, inte en älgstudsare. Droginnehav och någon form av olaga hot.
.
Och nu tio minuter senare igen, (det tar lång tid att skriva detta när man måste kolla läget varje gång de skriker) Så har han i alla fall kommit ut. Men tro inte att han kom ut och tänkte göra vad polisen sa nej nej, han skulle försöka springa! Så massa skrik om "get on the ground och don't move" Och efter lite tumult och smällar så sitter han i polisbilen i alla fall och jag kan sätta igång musiken igen och njuta av att inte jobba i morgonbitti.

Super fast

.
Ska självdö i sängen nu, gå upp fem och jobba tio timmar och sen ut och springa tyckte min kropp var lite för mycket. Så ska bara hänga in mina kläder i garderoben sen väntar en obäddad säng (skönt för en gång skull) Vilket äventyrligt liv jag lever.
.
Pratade med Oskar idag också! Åh så trevligt, har saknat dig och var så himla skönt att höra din röst och bara ha ett härligt, ledigt oansträngt samtal!
.

Little boxes

Tacka Gud för Weeds! och för att jag faktiskt bara hade sett halva första säsongen innan jag kom hit!
Hur awsome är inte det tv programet! Men för att vara lite duktig ska jag faktiskt ta och gå ut och springa en sväng innan jag börjar med nästa avsnitt!

I'm crying here

Jag fortsätter på temat "fula bilder" och lägger upp denna med mina nya glasögon. För jag har fått nog av hår i ögonen när man kör på motorvägen! Det känns ju ganska b att sitta med solglasögon när det är kväll och börjar bli mörkt så jag bestämde mig för att införskaffa ett par vanliga istället att ha i bilen. För häromdagen häll jag på att krocka för att jag fick hår i ögonen och började grina och kunde knappt se något. Så säkerhet framför allt säger jag!

Freak out

Jag tror att de på DMV medvetet vill att man ska se så ful ut som möjligt på körkortet! Jag tog i alla fall priset för dagen, men jordens största dubbelhaka och då fick jag ändå ta om det första kortet eftersom att det såg ut som att jag just hade dragit en sjuttis vodka.
Men just nu bryr jag mig inte om ett fult körkort, är bara glad att jag inte kuggade för vägrar gå dit igen och sitta 4,5 timmar för att skriva ett jävla test. Nu ska jag bara ha uppkörning så slipper jag köra olagligt.

Allt går för fort

Då var det dags att dra på sig löparskorna för andra träningspasset med coachen!
Kan även tillägga att det ska bli skönt att komma iväg från huset, barn är inte alltid roliga att vara med om de har en dålig dag.

You don't have to go home, but you can't stay here

Dagen har spenderats inne i San Francisco.
Kollade lite i affärer. Men pratade mest med
Natalie, hade så mycket att prata om när man
inte setts på två veckor. Kollade även på Friends
with benefits. Den var helt godkänd, ganska rolig
måste jag säga och Mila Kunis är ju bara så snygg.

RSS 2.0