Men du är välkommen in

Nu ska jag strax gå ner till banken för att betala in min visumavgift. tråkig grej men måste göras. Kanske passar på att ta den först noraglassen för min del, ligger lite efter där. men då måste solen även titta fram annars blir det nog inget med de idag heller.

Blinkande ljus

Efter en heldag med jobb ska jag ta mig in till Örebro med bästaste Evylyn för att ta det lite lugnt i en biosalong. Så nu ska jag hoppa in i duschen lite fort så jag känner mig som en människa igen.

I'm just getting started

Har spenderat förmiddagen med att skriva visumhandlingar och leta efter visumavgifter på ambassadens hemsida. Nu är jag äntligen klar. Hoppas bara att jag fått med allt så jag inte står utan något papper när jag väl är på intervjun, är faktiskt extremt dålig information och väldigt svårt att hitta på ambassadens hemsida, den borde göras om.
Nu ska jag se till att byta om och ta mig ner till Nkk för att träna bort min enorma träningsvärk, eller bättra på den lite. Får se när jag går därifrån.

Badishus

Idag fick jag först en genomgång av gymmet. Så nu blir det att träna massa nya saker för att se hur det är. Alltid kul med något annat! Men det får bli först på söndag för jag blev tvungen att springa iväg till badhuset för ett arbetspass och i morgon står även jobb på schemat. badhuset 7-14 och ica 14-20 sen sängen och ica på söndag 13.30 så kanske hinner träna en sväng innan det om jag inte fastnar med Harry P.

imac

Har precis kommit igång med min nya dator! Är så himlans lycklig, nu ska jag fira med lite mat och sen kanske jag ska sätta mig och lägga in lite bilder eller musik så jag kommer igång ordentligt.
Har även haft en jätte härlig dag med Evylyn inne i Örebro och ner på gymmet, i solskenet och i bilen. En perfekt ledig dag.

The edge of glory

Första dagen ledig på 8 dagar, jag njuter för fullt i sängen tillsammans med Harry P. Ja, filmen alltså. Har precis läst ut de två första böckerna, och ja jag vet att man läste dem när man gick i högstadiet men då var jag inte direkt intresserad så började förra veckan istället. så nu har jag spenderat eftermiddagen i sängen med film ett och två. Så nu ska jag börja läsa trean innan jag kan se den filmen.

Hann även med ett träningspass i morse och en god pastasallad till lunch. Nu ska jag göra mig iordning för att åka och gratta Annelie med mams och sussane.

Keep hanging on



En solig söndag var precis vad som behövdes. Jag och Evylyn bestämde oss för lite fotboll i solen och mamma och jols hakade på. Där träffade vi på de sötaste flickebarnet Nellie och frida också. Kan även tillägga att det blev premiär med shorts idag, och åh vad jag älskar det! sommar, sommar, sommar. kom nu!

Välkommen in

Allvarligt, om man bor i nora och vill göra en hälsoundersökning och få ett papper ifyllt borde man inte få göra det i Nora då? Tydligen inte, för att få gå på en hälsoundersökning i Nora så måste man vara sjuk annars måste man gå till en privatvårdsföretag i Örebro. Jag som trodde man kunde gå till vårdscentralen för att få en undersökning.

Tonight

Tog den sista vaccinations sprutan idag med Marty, så nu är vi skyddade hela livet! Sen blev det en shoppingrunda på stan med mat och sen marieberg med lite fikapaus. Hemgången färdades tryggt i Rolf!

Har även pratat med CulturalCare och har ett datum för att fixa visum inbokat.


Jag är högt över molnen

Valborgsfirande men grill och vin. Mysig kväll med vänner och avslut med lite Guitar hero. Hur kul är det inte att spela ett spel som man inte spelat på hur länge som hellst.

Sen blev det även klart med min familj i USA! Så i mitten av sommaren går flyget till USA och Californien!

RSS 2.0