Mess up my bed with me

En veckas slit är över och denna helg är jag ledig och ska ägna min tid åt tv-tittande då jag knappt hunnit kolla på tv. Umgås med nära och kära. Jag har även tagit tag i garagestädningen som jag skulle ha gjort i Maj/Juni.. Men bättre sent än aldrig, right? 
.
Fia är i Örebro hela helgen också så det blir inget spontant umgänge med henne i helgen, men förhoppningsvis blir det lite eftermiddags/kvälls mys med Marty idag. Får se vad vi hittar på.
Men först ska vi ha Danskt besök! :) Mammas ungdomsvän kommer på besök med sin familj. Får väl se om jag förstår vad de säger. Lite svårt när barn pratar fort bara :) haha
.
Och nu ska jag kolla på ett nytt avsnitt av Pretty little liars. Det är inte någon speciellt bra serie, men det är något som gör att jag ändå vill kolla! 
.

I'm a little drunk and I need you now

En ny vecka har börjat och jobb väntar hela veckan, ledig till helgen och har ingen aning om vad jag ska göra.. Några förslag? Kommer i alla fall att bli skönt att vara ledig två dagar :)
.
Nu ska jag även försöka ta tag i träningen igen! På riktigt innan jag börjar rulla fram igen :) Men jag börjar lite smått med en promenad om en stund tror jag, sara skulle ut en sväng och tänkte nog haka på där! Fint med lite sällskap när man går en sväng.
.
Nu ska jag bara se till att laga mat också, har varit sjukt onyttig när jag varit ensam hemma.. Inte överdrivet mycket godis och liknande utan helt enkelt inte orkat gjort mat och struntat i att äta. Så nu ska jag ta tag i det hela och göra lite mat! :) Sen blir det promenad.

Wanna dance with No pants On

Ensam hemma men jobbar som ett svin.. När man väl är själv hemma och kan utnyttja hela huset för sig själv då jobbar man varje dag, hur går det till?
.
Men jag mår bra! Så enormt bra! Fina vänner som jag får umgås med nästan varje dag! En nyfunnen vän som jag trivs i sällskap med och ett härligt sommarjobb :) Vad kan jag mer önska denna sommar? Det är bra svårt att komma på något mer. 
Och är det inte underbart att någon skriver hur bra den mår på sin blogg istället för hur dåligt den mår? Jag känner att det är sommar och härligt väder, fram med det positiva. Hur kan man må dåligt när livet är så härligt! 
.
Eller förresten, det är inte fint väder.. men vafan sommarn är väl härlig ändå! :)
.
Och nu ska jag åter igen ta mig ur huset och möta upp Sofia. Vi ska hjälpa till att fixa lite i en lägenhet. En lägenhet som jag i övrigt själv skulle vilja ha, för den är så himla fin!! Är avundsjukast i hela världen i just denna stund! 
Sen senare tror jag att det faktiskt skulle bli lite spelkväll med de underbara damerna som förgyller mina dagar. Lite wii skulle ju inte sitta fel en kväll som denna om det fortsätter att regna som det gör just nu! :)
.
 

I was riding shotgun

Idag kommer Fia till Nora! Alldelles strax till och med, sitter och väntar på att min telefon ska ringa! :) Kvällsdopp står förhoppningsvis på shemat. Solen har kommit fram efter ovädret igår och det har varit riktigt varmt under dagen. Dock så fick inte jag känna solen speciellt mycket då jag cyklade till jobbet halv sju i morse och cyklade hem klockan kvart över fem. Men det är fortfarande sådär ljummet ute.
.
Har suttit och grillat med mamma utanför och haft en mysig familjestund. Jolin var självklart också med, men mindre mysig denna kväll. Mamma och Jols ska åka iväg på camping utflykt i morgon :)
Jag längtar tills jag får huset för mig själv och får lite ensam kvalitetstid. Jag älskar min familj, men det är inte så underbart att bo hemma när man är van att bo själv egentligen.
.
Nej nu ska jag försöka få tag i Fia som förhoppningsvis har klivit av bussen. Så vi kan ta ett kvällsdopp och bli ungefär så här rena
.

There's a truth in you eyes

Har faktiskt inte gjort någe vettigt idag än, som vanligt. Måste säga att jag har det väldigt bra för tillfället. Jag saknar nog faktiskt ingenting i mitt liv just nu! ( eller, om du har en bil som du vill låna ut gratis i sommar, så ring) annars är jag absolut nöjd med min omgivning, mina fina vänner och familj. Vad finns det att sakna då?
.
För hoppningsvis så kommer jag även på vad jag vill få ut av livet och vad jag vill bli när jag blir stor. Men det gör inget för mig om det tar ett år till, plugg till nästa höst skulle väl inte vara helt fel? I någon storstad med mina fina vänner.
.
.


Day 'N' Nite

Helgen går mot sitt slut och Noradagarna ligger bakom oss. Det har varit en sjukt rolig vecka med mina underbara brudar! De är överlägsna! Loppis, bad och solning, och självklart en tvådagars, fredag, lördag !
Helgen kunde inte ha blivit så mycket bättre! Fredagskvällen blev en härlig förpärla med Fia, Nea och Michaela, Emmelie hoppade även på en bit in på kvällen :) Vi stryde ner till torget och öltältet för lite umgänge med alla möjliga människor från Nora. Marty, Lisa och Sara dök också upp en stund och cirkeln var sluten :)
.
Lördagen bestod av bakishäng, jobb och omtaggning inför kvällen! denna kväll var alla med och vi hade grymt kul hos Fia innan vi gick ner till torget. Träffade på en gammal klasskamrat, hur kul som hellst att träffa på någon man inte sett på 8 år?! haha helt sjukt.. Som vanligt på noradagarna var det helt fullt med folk ute i alla åldrar. 
.
Nu går tv:n med full volym. Heja Spanien, Fast visst det gör inget om Nederländerna vinner, de har ju faktiskt ruskigt snygga tröjor.  Efter fotbollen ska jag stupa i säng och förhoppningsvis sova hela förmiddagen i morgon med! Är bortom all trötthet efter två sena kvällar och två tidiga mornar. Ibland gillar jag inte att jobba!
.
.
.
Tack för en underbar kväll brudar! Det kunde ju inte ha vart bättre :)

Time to do the things I like

  .. 
Idag har jag varit på loppis med några underbara tjejer i det halvfina vädret! Dock så hittade jag inget fynd, men mina vänner hittade lite smått och gott bland loppisborden :)
Vi passade även på att äta lunch tillsamman allihopa hos Sofia. 
.
Nu på kvällen har jag även varit på besök hos Ring tillsammans med brudarna. Blev bjuden på jättegod mat och paj till efterrätt. Lisas syster hade precis blivit hemkommen från USA och var också där! Berättade så mycket roligt om allt hon hade gjort, jag blir så sugen på att åka iväg och resa! Vi hade helt enkelt en underbar kväll tillsammans med mycket prat och skratt! 

I'm So Over Beeing Blue

Idag har jag umgåts med arbetskollegor i bastun.. dvs punkten! Det är verkligen hur varmt som hellst där inne! Jag trodde ett tag att jag skulle avlida.. Dock så plockade jag bara varor idag och slapp sitta i kassan vilket var väldigt uppskattat av mig! Fick dessutom plocka frys vilket gjorde att det blev lite kallare mellan varven.
.
Hann även med mamma och jolls ner till blåsut en sväng på eftermiddagen, dock var det svinkallt i vattnet! Så det blev bara ett snabbt dopp och sen solning.
.
Hälsade på mina farföräldrar också och käkade lite bullar, kakor och saft! :) Mumma!
Nu ska jag käka lite mat och sen försöka ta mig ut och springa om jag orkar.. kanske bara tar en promenad och rensar tankarna lite, det är alltid skönt! :)


Assasin

För att fortsätta med mitt hälsosamma liv så tog jag mig en tur ut i skogen när jag kom hem. Klockan blev sådär tio innan jag kom iväg. Så halv tolv landade jag i soffan igen. Blev ingen spring tur, hade för mycket träningsverk i mina stackars ben, men en lång promenad! Bättre än ingenting alls :)
.
Dagen har spenderats på Ica från 7-13.30
Därefter så tog jag mig in på en jobbintervju i Örebro innan jag träffade Fia. Linnea kom även in för att umgås lite! Vi gick upp på stan och kikade kläder och som vanligt så följde en och annan sak med till min garderob. Men det var bra och välbehövande saker, typ i alla fall.
.
Sen har vi bara hängt hos Fia, lagat mat, pratat skit och tagit det lugnt tillsammans. Good shit! 

You've heard her name like a thousand times

Då har man jobbat hela eftermiddagen och kvällen. Kom hem, drog på mig springskorna.
Springturen - Avklarad. Nu har jag duschat, ätit lite mat, helt enkelt varit lite nyttig för ovanlighetens skull och den stora klumpen som ligger i magen börjar sakta att försvinna!
Nu ska jag faktiskt ta tag i mitt liv och bli lite hälsosam så att jag börjar trivas med mig själv igen!
.
Så som ett bra slut på min duktiga start ska jag gå och lägga mig. NU 
I morgon väntar först lite jobb klockan sju, sen en buss in till Örebro för att gå på en anställningsintervju, vet inte riktigt om jag är intresserad av jobbet ordentligt, gillar ju ICA. Men det skadar ju aldrig att gå på en intervju och få lite erfarenhet, har ju faktiskt aldrig varit på en sån, så det kan ju vara bra! Och vem vet, jag kanske tycker att det verkar jätte bra!

There's a wrong and a right

Sommarvärmen fortsätter! Och jag älskar varje sekund, även om låren klibbar och ansiktet glänser! Idag har det dock inte varit allt för mycket sol, molnen har tagit över halva himlen. Men vad gör det när det ändå är varmt ute? Dessutom ska jag jobba så det är nästan lite skönt att veta att solen inte lyser! :)
.
Men jag har i allafall hunnit iväg och bade en sväng med mamma och resterande del av familjen! Nu kom jag precis hem slängde i mig lite mat och nu ska jag snart byta om och ta cykeln till ICA, lite småtråkigt att jobba, men det är ju söndag.. man gillar ju alltid att jobba söndagar!
.

I need somebody

En underbart varm dag har det varit! Jag, Sara Martina och Lisa parkerade oss själva på blåsut och spenderade hela dagen badandes och solandes omvart annat. Det är verkligen hur skönt som helst att kunna ligga en hel dag och bara sola och bada.
.
Tog en paus från umgänge på eftermiddagen och tänkte ut och springa. Gav ganska snabbt upp tanken när jag stod utanför huset i joggingkläder. Blev istället en lång promenad! Men det var så sjukt varmt ute.
.
Kvällen spenderades uppe i Ladan! Med Grill och kvällsbad! Hade mycket trevligt sällakap och en skön och lugn kväll! Frågan är ju varför gör man inte sådant oftare?! Det är ju faktiskt väldigt trevligt att sitta och grilla och ta det lite lugnt tillsammans. Får bli mer av dessa kvällar under sommaren.
.
Nu väntar sängen, för nu börjar jag äntligen bli lite trött igen!
.
.
.
.

Manboy

Byter om och lyssnar på musik. Om en halvtimme ska jag och mamma hämta upp några av hennes vänninor! De ska ut och slå klackarna i taket och själv ska jag möta upp Fia, Marty och Sara för lite uteserverings mys! Och vädret är på vår sida idag, det är ju bara för härligt för att sitta ute i en stol och prata massa strunt en dag som denna! :) Nu ska jag göra mig reprenentabel för en kväll i solnedgången!
.

When Love Takes Over

Dagen startade med en promenad i halvt solsken! :) Därefter följde en smoothie och tv tittande. och nu verkar jag ha fastnat här.. Ska försöka ta tag i dagen och gå ner och städa mitt rum så det blir snyggt och rent igen. Kanske till och med orkar ta fram dammsugarn och ta bort alla dammråttor som gömmer sig i hörnen!
.
Senare idag blir det att åke in till Örebro och se Eclipse med tre av mina bästa brudar! Blir kalas bra, lite synd att inte alla kunde gå men vi kommer definitivt få en härlig eftermiddag/kväll tillsammans! :)
.

RSS 2.0