Light up my life like nobody else

.
Idag fick mitt öra sällskap av en ny pärla. Usch för de vidriga knastrande ljudet när de trycker igenom nålen men utöver det så kändes de knappt. Så jag är nöjd och belåten. Ska nu ta och fixa mig något gott och krypa ner framför tv:n och se något nytt serieavsnitt och vänta på att kanske få prata lite med mamsen!

Walk like a man

.
Laddar upp för en kväll på teatern. Jersey boys ska ses med Britta, har hört att den är väldigt bra så jag hoppas på det bästa. Skönt tisdag blir det i alla fall med 2,5 timmar av musik och teater.

Yeah we doing it right

Hade en härlig dag igår med sötaste barnen ute i solen. Runt 25-30 grader varmt ute så shortsen kom fram igen och mestadelen av dagen spenderades ute, med lång promenad och lek vid gungställningen.
Eftermiddagen/kvällen spenderades med Annie, en joggingtur + promenad och en starbucks frappe ute i solen. Börjar äntligen kännas som att träningen ger något då vi ökade på våran runda med ett extra varv! Dock så är det synlig genom de två stora blåsorna på mina fötter! Hoppas att de går ner tills i mogon då en ny runda ska göras! Det är dags att komma iform inför sommaren och när jag har en jogging partner är det bäst att passa på att utnyttja henne då det bara är fem veckor kvar sen får jag springa själv!

Amazing

Då tar man helg! Efter en veckas jobb med denna sötnos och hennes söta systrar! Börjar med en springtur med Annie och lite planering inför framtiden. Skön, lugn fredagskväll!

Work out

Har haft en lång påskhelg med en massa barn i huset vilket resulterar i en aning för lite sömn och lite för höga ljud för öronen. Men har haft en härlig helg med utgång i fredags med Annie och Charlotte då hon sen skulle åka iväg en vecka till New York. Lördags eftermiddagen spenderades med Viki på beachen och en liten joggingtur samt kinamat och film med grabarna. Söndagen blev en heldag med familjen, åt en massa god mat och sötsaker. Fick en stor korg med godis (chocklad) från min fina familj!
Så nu efter påskhelgen och allt godisätandet har jag och annie tagit tag i träningen. En springtur igår efter jobbet och en idag innan jobbet och fortsätta ska vi för nu ska USA kilona försvinna så man kan gå i en bikini i sommar!

It's not the greenery turning gold in fall

Dåligt med uppdateringar på sistonde. Men här kommer i alla fall en bild ifrån Washington DC. Hade en fantastikt kul långhelg med en massa turistande. Ännu mera promenader och blåsor över hela fötterna.
Har varit hemma i två dagar och fötterna börjar äntligen kännas lite bättre. Staden var fantastisk, önskar att jag hade kunnat bo där ett tag också. Så skönt med bussar och tåg så man inte behöver ha en bil till percis allting!

RSS 2.0