Gossip Girl

Dåså, nu var det en vecka sen jag gjorde ett inlägg så tänkte att det var dags och så fick jag lite tid över..
Idag har jag bara tagit det lugnt och njutit av ledigheten! ända dagen som jag var ledig idag, så jag gick ner på stan och shoppade lite. Blev ett par nya stövlar som jag ska ha i vinter när jag står och kollar på bandy så att jag inte fryser om fötterna.. Sen blev det även en tröja och tajts. Hittade inga jeans, det som jag egentligen behövde, lite tråkigt men jag får väl kolla vidare någon annan dag när jag är ledig :)

Sen har jag ätit en megarulle från köpmanskrogen också.. första gången och jag orkade inte ens halva, patetiskt av mig, jag vet.. herregud jag måste lära mig att äta!

Om 20 min börjar även Gossip Girl, ny sesong, nya avsnitt, UNDERBART, det är en serie som jag fullkomligt älskar det vill jag lova!
Sen blir det även bio ikväll, älsklingen ska bjuda mig på Bröllopsfotografen :D han ville så gärna se den så då kan jag väll gå när jag ändå blir bjuden :) Så då blir det mys med popcorn och cola, som det ska va på bio.

Men för tillfället sitter jag bara och kollar runt på internet vilket jag inte har gjort på hela veckan, lyssnar även på spotify, Lars Winnerbäck och bara myser brevid älskligen i soffan, som spela fifa, han har inte gjort annat sen han köpte fifa 10, jag förstår verkligen inte hur man kan tycka att det är kul att spela fotbollsspel i flera timmar i sträck, men om han tycker det är kul kan jag unna älsklingen det :D

Vill även tacka Therese och Cathrine för en trevlig sällskaps stund igår kväll när grabbarna var på match, det är alltid trevligt att få lite sällskap i någon timme eller två istället för att vara ensam :)


--------------------------------------------------------------------------

Jag tror det bor en liten hjälte i varenda liten flopp

--------------------------------------------------------------------------

/ EllaBella



jag ska ta tag i bloggen!

Jag har precis insett att blogga kanske inte är riktigt min grej egentligen..
Men eftersom att alla andra "bandyfruar" här i Falun har en blogg så måste jag väl ta mig i kragen ännu en gång och börja skriva lite oftare.. just nu har det blivit typ en gång i veckan.. Tessan tycker att man ska skriva minst en gång per dag men jag satsar mer på i alla fall fyra inlägg i veckan till att börja med..

Så dagens blogg blir inte så lång, vill bara säga tack till alla underbara tjejer som gjorde kvällen fantastisk igår!
Vi var hos Denise och kollade på VM-kvalet, matchen gick dåligt men stämningen var på topp med musik, prat och massor av bilder, själv tog jag inga, min kamera hade dött för dagen, men jag ska nog jaga reda på Sofia Karls för hon var i högsta hugg med kameran och det blev nog till och med endel bilder på mig.. Vet väl inte riktigt hur de blev men det är ju kul att ha :D
Blev inte jätte sent för min del, Emma och noel åkte hem halv ett när alla andra drog ut på krogen, men jag hängde på Emma och Noel och fick skjuts hem, skulle ju faktiskt upp och jobba klockan 7..

Så nu har jag jobbat hela förmiddagen och nu ska jag tjata på Linus så att jag får åka och äta mc donalds.. var ett tag sen nu.. äter aldrig de längre...
Sen får vi se vad eftermiddagen har att erbjuda, kanske ett mysigt, avslappnande bad för min del :D


/ EllaBella

Snart Helg

Nu är det Torsdag helg och jag sitter och njuter av Idol, gillar inga direkt hitills, men det ändras nog eftersom Tove inte har sjungit än, henne gillar jag :)

Jobbade lite idag, sen skjutsade jag Linus upp till Lugnet och bokade en instruktions tid på gymmet. (Natilus) Så imorgon har jag instruktion, sen är det bara att börja springa, gymma och simma :D
Imorgon är det även jobb som gäller 6-16, sen blir det ätt skynda sig hem och till gymmet vid 17.00 Sen hem och iväg till Anne till 19.00 Kommer bli en superdag i morgon!
Det ända som fattas är bara älsklingen, men det är bra att vara ifrån varandra ett par dagar ibland, då uppskattar man varandra mer :)

Men nu ska jag fotsätta mysa i soffan och äntligen kolla på Tove efter pausen!
Sen blir det läggdags för min del! :)


/ EllaBella

RSS 2.0