låång dag

Idag har varit en lång dag! jobb och sen lunch med linus innan han skulle iväg på träning,
Så nu var klockan två och jag tog det lugnt hemma en stund bara för att maten skulle lägga sig innan jag åkte och handlade och sen iväg och tränade.. Blev en lugn träning idag  så det var i alla fall skönt.
Sen när jag kom hem har tiden stått still känns det som. kollade ett avsnitt av en serie, tog världens längsta dusch samtidigt som jag lyssnade på musik..
Läste alla bloggar från Usa, tog ett tad då jag inte läst på en månad typ.. Men det var kul, hade vart kul att åka iväg själv faktiskt. men jag får väl ta mig i kragen och åka och hälsa på i alla fall :)
Nu har jag kollat på en komidi serie på tv som just slutade och  nu ska jag få tiden att gå lite till innan linus kommer hem vid åtta- nio tiden, man jag orkar inte göra något nyttigt så det kommer väl bli att ligga i soffan och kolla på tv fast det går absolut noll bra program.
Men när linus kommer hem ska vi kolla på sommar med göran  tror jag den hette, hyrde den idag när jag handlade, gillar att man kan hyra film på ica! Ett hemst bra påhitt av dem tycker jag, köpte även popcorn att mumsa på under filmen, ska bli mys.
Får ha en helg kväll en torsdag eftersom han mannen i huset åker bort i morgon bitti och är borta hela helgen.
Så i morgon ska jag även över till cathrine på middag med lite andra brudar, ska bli jätte roligt, passade så bra nu också när jag är ledig och linus är borta så jag längtar lite tills i morgon faktiskt.
Så nu har jag gjort ett hyfsat långt inlägg och nu har jag inget mer ointressant att skriva om.. :)

Söndag

Idag är det söndag och den dagen inledde jag och linus med att åka upp till lugnet och kolla på linus lillebror som spelade hockey cup! De förlorade tyvärr just denna match, får hoppas att det går bättre i nästa.
Sen åt vi på mc donalds med linus mamma och det var faktiskt första gången vi åt på mc donalds sen vi flyttade hit i Augusti  :) och tror inte att jag gillar mc donalds så mycket igentligen, det är nog mer tanken på att jag slipper laga mat. Skulle faktiskt hellre äta på sibylla eller lite god kina mat :) Onödigt och veta men i allafall.
Nu blir det att kolla hammarby-Saik matchen på tv, den har ju redan börjat så sitter och kikar lite på den redan.
Senare blir det att gå ner på stan och gå lite i affärer, har inte hunnit gå något på mellandags rean än, så får väl försöka ta mig ner innan den är slut.
sen blir det en fika dejt med frida nere på stan! tror att sofia också skulle med så det blir trevligt, var så länge sen vi sågs sist.
Men nu ska jag fokusera lite mer på bandymatchen på tv.

2010

Idag är första dagen av det nya året.
Igår firade vi in det nya året genom att äta en god middag och efterätt tillsammans jag och grabben :)
Sen hade vi även hyrt en film som vi kollade på. Så vi hade en mysig hemma kväll tillsammans istället för fest. Jag tyckte det var perfekt. Har alltid tyckt att nyårsfirade är överskattat, visst det var kul när man var 10-12 då man fick vara vaken till tolv och sen gå ut och smälla smällare! Då man firade med släktingar och åt massa godis! Nu känns det som sagt mest överskattat, det känns ju inte direkt någe annorlunda, vet inte varför jag inte gillar nyårsfester, men en myskväll passade perfekt :)

Idag klev vi upp i bra tid och tog det lugnt i soffan, sen käkade vi brunch innan Linus morfar skulle komma och hämta honom för att köra honom till Bollnäs för bandyträning.
Så idag blev min första dag med min nya bil! (linus bil) eftersom  att ha har en bil som bollnäs fixat till honom för att han ska kunna pendla och så att jag ska kunna ha en bil här hemma :) Så nu behöver jag inte gå upp till lugnet längre för att träna, vilket känns väldigt skönt då det har varit -25 grader i början på denna vecka. Det var lite kallt att gå då.

Så från klockan 12 idag har jag varit själv hemma. Så jag har tagit vara på denna dag genom att städa hela våran lägenhet, handlar och lämnat tillbaka filmen på ica. Jag har även tvättat lite och ska strax laga mat tills linus kommer hem, han måste ju komma snart tycker jag.
Lite långtråkigt att vara ensam hela dagen men har varit skönt att få fint i lägenheten då jag har varit slarvig och inte packat upp mina träningskläder sen i tisdags, var inte så mysigt och därav anledningen till att jag började tvätta.

Men nu ska jag fortsätta tvättmaskinen blev just klar med andra laddningen så ska hänga den och köra igång en ny, har inte tvättat på länge så det behövs! :)

Jag har inte heller skrivit sen någon gång innan julen, ledsen för det, ska börja uppdatera lite mer :) Ett nyårslöfte, liksom att komma i form för att kunna gå i en bikini i sommar, lär ju vara riktigt "tajt" för att kunna gå bredvid linus som inför sommarn verkar bara kunna tänka på träning så försvinner allt fett på hela kroppen! Det är bra fuskigt tycker jag, men det är väl bara att börja springa.

Bjuder på en bild på linus då bara för att han är så snygg på sommaren ;) haha


RSS 2.0