It's just wrong enough to make it feel right


Vill bara känna sanden mellan tårna och kunna ligga på stranden och sola hela dagarna med musik i öronen eller en bra bok! Gud vad jag saknar det.


Efter en vecka i ordentligt snöväder är jag redan trött på detta och längtar till varmare bräddgrader. Ett ställe där man slipper sätta på sig världens tjockaste jacka och både mössa och stora vantar för att inte frysa ihjäl. Jag vill gå i shorts och linne, det är då jag trivs som bäst! Som jag längtar tills mars då jag än en gång får ligga i solen och bara slappa! Att man dessutom inte har något jobb gör ju inte saken bättre eftersom man bara är hemma hela tiden och blir understimulerad! Har dessutom då känt mig tvungen till att hjälpa till hemma. Vilket har resulterat i att jag sopat av trappen varje dag, samt skottat hela infarten och framsidan de två gånger det kom kollosalt mycket snö förra veckan. Egentligen var det ju ganska skönt och faktiskt göra något men hade ju hellre hittat ett jobb om jag säger så. Men nu ska jag övervaka en kladdkaka som jols och fanny höll på och bakade när jag kom hem. Måste se till så att det inte glömmer kakan i ugnen och eldar upp huset. (Och ja jag trodde aldrig heller att den dagen skulle komma då det faktiskt är jag som tar ansvar och övervakar istället för att vara den som behöver övervakning för att inte elda ner huset.)

Damp

Idag har snön fallit hela morgonen! Jag var överlycklig ända tills jag satte mig och skulle lägga in alla bilder. Kom då fram till att alla mina bilder från Bali inte finns med på minnet. På något vis har det lyckats försvinna och kan nu inte hittas någonstans! Kul, över 2000 bilder, på delfiner, apor, utflyckter, solnedgångar och allt annat smått och gått från en månad på Bali. Jag har alltså inte en ända bild från min resa till Bali. Jag är nu inte lycklig längre över att det har snöat och att det ligger vitt och fint pa backen, utan har istället damp för att jag inte har några bilder från Bali, som jag dessutom tog enormt mycket bilder från! Igår märkte jag även att mitt minneskort gått sönder så jag kanske inte heller får med bilderna från de tre sista veckorna i Thailand. Jag vill ju inte klaga, eftersom jag fortfarande fick uppleva resan, men inte en ända bild. Min Bali scrapbook blir ju inte direkt av nu!

Men nu ska jag fixa iordning för att jobba!


The boys are back in town

Gårdagen spenderades med att resa från stockholm till nora, med tåg och buss. Hur skönt var inte det! Att gå hem utan jacka eller varma kläder var ju inte det roligste, att man hade en väska på 21kg och en ryggsäck på minst 5 gjorde ju inte saken bättre heller. Inte kom man hem till ett vinterland heller (som jag hade hoppats på) utan jag kom hem till en isbana. Hur klarar folk av att gå ut utanför dörre utan att bryta alla ben?
Umgicks med Jols hela dagen tills mamma kom hem. Åt revbensspjäll och pasta sallad. Som jag har längtat!Och som jag har saknat min mamma. Har nästa glömt hur härligt det är att sitta och prata och mysa en hel kväll med mamma. Var inte uppe så länge heller måste erkännas, somnade i soffan vid strax efter tio så valde sen att lägga mig i sängen och sova istället.

Idag har jag spenderat dagen med Gossip Girl, 5 avsnitt avverkades på förmiddagen. Sen var det än en gång lite tid till att umgås med Jols innan mamma kom hem och vi åkte och handlande. Jag stod för matlagningen och det blev världens godaste lövbitar med vitlökssås och pressad potatis. Måste även tilläggas att jag även diskade allt åt mor innan Sussane kom och drack lite vin med oss. Så hade sen en trevlig kväll med mamma och sussane med popcorn, massa prat och lite kortspel.

Så allt som allt, det är skönt att vara hemma igen, men gud vad skönt det ska bli att åka tillbaka i mars igen, för det är bra kallt ändå.


RSS 2.0