No wrongs

Halloween börjar närma sig och jag börjar få lite småpanik över utklädnad. Vad ska man klä ut sig till? Nästa helg är ju ändå Halloween, så känns som att det börjar bli dags att bestämma något. Får försöka åka till något köpcenter i helgen, skulle behöva lite allt möjligt. Fick en ny hårtork av min familj häromdagen då den gammla började brinna när jag använde den. Kändes inte allt för säkert med ett brinnande objekt så nära mitt hår. Gulliga människor de hör jag bor hos. Nu dags för lite yoghurt och Revenge.

I just got here

Hade en härlig bowling/movie night med tjejerna igår. Footlose var fantastisk, kan helt enkelt inte få nog av sång/dans filmer. Så i ära av gårdagen gick jag på ett zumba pass i förmiddags och sen hyrde jag en "sång" film efter som jag precis blev klar med.
.
Blev även stoppad av den amerikanska polisen igår. De skulle kolla att jag var nykter, men det är inte som med den svenska polisen där man direkt får blåsa och så är det avklarat. Nej den amerikanska polisen gillar att göra tester på andra sätt. som att lysa med en ficklampa i ögonen på dig och helt enkelt bara fråga om du har druckigt. Inge mer med de, antar att jag ser väldigt pålitlig ut för jag fick bara åka vidare. Värre var det för en annan bil som snällt fick kliva ut och stå på ett ben och peta lig själv på näsan. Sen fick han även rabbla alfabetet och när han gjort de även säga det baklänges. Måste tillägga att jag tycker det är lite underligt då jag nog faktiskt inte skulle kunna rabbla alfabetet baklänges även om jag var spiknykter. Vet inte riktigt vad som hände med snubben, hoppas han var bra på alfabetet.
.
Shoppade även lite tröjor häromdagen fick 5 stycken för 130kr det är nått jag gilla med Usa, alla dessa billiga kläder man kan hitta om man letar lite.

Do not get me wrong

Vampire diaries och Greys levererar som vanligt. Dessamma gäller för Ben&Jerry FroYo med ananas och jordgubbar.
Nu blir det att sova innan sista jobbdagen för veckan och sen ladda inför en kanske tripp till niagara fallen, bor ju trost allt bara en timme därifrån så varför inte. Har även hört att det finns något stort shopping center där uppe!

I got the moves like Jagger

.
Zumban gick utmärkt. Ganska svårt att hinna med dock då alla rörelser går så fort. Antar att all zumba inte är lika, och hon som hade hand om det idag hade ett väldigt högt tempo på musik och rörelser. Så vissa saker kändes bara som ett virrvarr! Men får se hur det känns efter ett par gången. Tror nästa pass blir på söndag.
.
Och genom Zumba passet så har jag gjort mig välförtjänt av kvällsmyset! Bästa mixen med chockladyoghurt och ananas!

You know how the time flies

.
Ja, denna blogg verkar ju ha dött ut. men gör väl ett nytt försök till en återupplivning.
Har haft fullt upp i helgen med födelsedagskalas, övernattning, utgång, shoppingrunda och besök hos brandmännen. Startade även veckan med att gå på What's your number med en tysk vän och har haft Taco Thuesday som vanligt idag. Fick även hem en låda med kyckling från applebees så i morgon slipper jag mackor till lunch!
.
Tror även att jag ska försöka ta mig iväg till gymmet i morgon när jag får ha bilen och testa på Zumba.

RSS 2.0