Äntligen Måndag?!

Då var det måndag igen då. Helgen går alltid så himla fort, förstår inte vart den tar vägen. Men i alla fall, i Fredags jobbade jag till klockan 18.00. Sen åkte jag upp på "umgängeskvällen" med Falu Bs Bandy. Åt Potatisgratäng och något kött, var riktigt gott faktiskt. Kom hem vid halv nio och kollade då klart på sista halvan av idol. Sen var det bara en lugn kväll med tv :)

Lördagen spenderade jag i Borlänge med shopping. Älsklingen, Denise och Patrik var också med, var där ett par timmar. Gick i lite affärer och åt lunch, jag åt en pasta sallad med kyckling, och den var hur god som hellst. De hade haft i lite citron och de var hur gott som hellst.
Spenderade lite pengar, men det blev ändå inte så mycket.
Tre tröjor bara, två från Carlings och en från VeroModa..

Vid halv fyra skulle älsklingen iväg och spela lite bandy, De åkte till Västerås och skulle spela mot något ryskt lag, någonting - kirow? kanske de hette?! Vet faktiskt inte riktigt. De förlorade, vilket var ganska väntat, eller jag hade i alla fall inge stora förhoppningar på att de skulle vinna den träningsmatchen. Men älsklingen min gjorde i alla fall ett mål, en straff :)

Själv så styrde "flickvännerna" Tjejkväll hos Frida som fyllde år och hade Inflyttningsfest typ i alla fall.. Drack lite gott och sen åt vi även pizza, umgick och skrattade gott. Spelade även något förfärligt genant spel, Våghals? om jag kommer ihåg rätt. Hade inte riktigt druckit tillräckligt för de spelet märkte jag :D  Det var en jätte trevlig kväll, tack alla underbara "Flickvänner" för en trevlig kväll ! Kom hem runt halv tre tror jag, älsklingen var fortfarande upp och ville kolla att jag kom hem ordentligt, han är bra gullig han den där linus :)

Söndagen missade jag hela förmiddagen av då jag sov till halv ett. Linus också, så det gjorde väll ingen, är skönt att sova när man annars har gått upp klockan fem. Vi åt lite brunch, scramble eggs och bacon, mums fillibabba sägen jag bara. Sen blev det en tur till Ica Maxi för att handla lite mat, då de var lite tomt i kylskåpet. Gick även in på Siba för att kolla efter en fin Tv eftersom att älsklingen har tjatat om en ny Tv ända sen Juni då vi bestämde att flytta ihop i Falun, men på något konstigt sätt har det blivit väldigt mycket tjat på senaset tiden, så igår efter en lång lördagskväll blev det för mycket och jag gav vika. Så vi åkte ifrån Siba med en ny Samsung tv 40 tum och ett stort hål i plånboken, dessvärre. Men det var en jätte fin tv i alla fall, får väl trösta mig med det. Sen får jag väl börja kolla jätte, jätte, jätte mycket på tv, så att den blir välanvänd. Sen har jag inte gjort så mycket mer under söndagen, för ni kan ju tänka er vart jag fick spendera resten av dagen ;)

Men här är i alla fall en bild på vår fina, nya Tv. :)






/EllaBella

Tjejkväll :D

Lördagen började med en shoppingtur till Borlänge.
Jag och Linus åkte iväg med Patrik och Denise, gick runt lite och åt mat.
Blev ingen lång shopping tur, hade tyvärr inget shopping humör. Men det blev ett par saker i alla fall.
Två tröjor från Carlings och En tröja från VeroModa. Så det gick åt lite pengar ändå.

Nu har älsklingen åkt till Västerås för att spela match och jag tar det bara lugnt här hemma. Om en timme tänkte jag gå över till Cathrine där några tjejer skulle träffas innan vi går upp till Frida för tjejkväll.
Det är alltid roligt med trevligt sällskap när älsklingen inte är hemma.

Var även till Hemköp idag och hämtade mitt Anställningsbevis. :)
Nu ska jag städa lite innan jag gör mig i ordning för kvällen!


/EllaBella


Snart Fredag!

I morgon är det Fredag och sista dagen på Arbetsveckan.. Så skönt att jobba Måndag-Fredag vanliga arbetar tider så man har kvällen ledig till att göra vad man vill, Har även så nästa vecka, så humöret är på topp just nu! + Att en viss lön kommer in i morgon! Underbart, det är nu man får tillbaka på de där 23dagarna man jobbade i rad i Augusti innan man flyttade upp till Sandviken.

Har även kommit på idag att jag nog gillar att pyssla och städa hemma?!
Jag vet WHAT?! Elin gillar att städa, tror inte att någon skulle tro mig om jag sa det.. Men,
Tror till och med att jag gillar att diska ibland, vilket jag absolut inte har tyckt vart speciellt underhållande tidigare, men som sagt det var innan denna vecka..
Det har varit en konstig vecka, det måste bero på de fasta arbetstiderna och förkylning, får se om det håller i sig för jag vet ju i alla fall en kille som blir glad om det nu är så att jag gillar att diska och städa.. Kom till och med på att jag tog fram dammsugaren och dammsög av lägenheten, det måste bero på förkylning..

Annars har jag inte gjort så mycket idag, gick upp klockan 5, började jobba klockan 6, vet igentligen inte varför jag går upp en timme innan jag börjar, för det ända jag gör är en kopp varm choklad, det tar cirka 2min, sen dricker jag den och borstar tänderna, det är ungrfär det jag klarar av klockan 5 på morgonen så sen sitter jag bara vid köksbordet och hör när älsklingen ligger och snarkar i sängen, eller jag vet inte om jag kan kalla det snarka han andas nog mest tungt.. Men  jag menar varför inte sova till 20 över? Kanske ska testa det i morgon.. Men i alla fall slutade klockan 13.00 idag! Så skönt, kom hem och tog ett välbehövande bad, så skönt att bara slappna av, lyssna på musik och bara ligga i badet..

Sen så gjorde jag städandet och tvättandet och diskandet.. Gjorde även mat till Älsklingen, till klockan åtta, men han kom inte förens nio, så det var så mycket man fick för att man försöker vara gullig, Men jag skulle få klaga på Kenneth för det i morgon!
För i morgon är det soppkväll på lugnet :)


/ EllaBella

FALUN

Då ska vi se vad man ska skriva här då.
När jag flyttade upp till Falun fick jag reda på att man måste ha en blogg tydligen..
Så varför inte, det kan ju vara tids fördrivade att skriva lite ibland.

Så idag ska jag åka till Sandviken med Cathrine och familjen Karls för att kolla på bandy.
En annan bil går också upp dit med Anne, Anna- Lena och Therese, Så det kommer säkert bli en trevlig dag :)

Just nu ligger jag och kollar på VMA
Det är så himla coola artister som uppträder, Lady Gaga gjorde en sjukt bra remix och Beyoncé är helt sjukt bra på att dansa, man måste ju bara vara avundsjuk. : )

Tror att det här får räcka som mitt första inlägg :)

XO ?!

RSS 2.0