I travel back


.
Då går det lite framåt med resan. Idag lyckades jag boka ett hotel över nyår. Fina fiskar! Så den 26dec-3jan så bor jag och Sofia i en Beach Bungalow på Carm beach resort, koh phangan. Det känns ju inte fyskam må jag säga. Nu gäller det bara att hitta ett hotell att bosätta sig på under julhelgen. Får se om Sofia får några svar då hon hade skickat iväg en massa förfrågningar om det.
.
Hade Sofia och Martina över för lite Idoltittande och massa snack. Alltid fint att kunna träffas och slappa lite och prata även om det bara är för någon timme. Lite umgänge, blir så ensamt annars. Ska försöka hitta någon dag att fixa hotell till Balisankomsten också. Fia hade ett hotell pågång får hoppas att det finns plats där. För nu är det bara 48dagar kvar tills vi sitter på ett plan påväg till Bali. UNDERBART


Still miles away


.
När man tror att man börjar bli frisk, nej då ska det bli värre. Har nu kommit till den punkt då jag till och med fått ont i tänderna? Hur kan man få ont i tänderna av förkylning, ja det undrar jag också. Men tydligen så går det.

Idag har jag även städat ur vinden, blev inte riktigt klar så det blir väl att fixa lite mer någon dag i veckan när jag orkar ta tag i det igen. Det tar ju så lång tid då man hittar så mycket roligt att kolla igenom! Gamla dagböcker, alla skolböcker sen högstadiet och gymnasiet och skolkatalogerna är ju det roligaste! Men det gick hyffsat bra ändå, var kanske tur att jag är sjuk för det gjorde att jag inte orkade sitta och läsa igenom alla dagböcker. för då hade jag nog inte fått någonting gjort idag.

Nu ska jag krypa ner ännu djupare i soffan och kolla visare på fyrans söndagsfilm.


Moving mountains

Börjar känna att jag gjorde rätt val när jag stannade hemma. Mår lite bättre, och nu när blixtar och dunder tar över vädret känns det bra att krypa ner under täcket innan klockan tolv och sova! :)
.
Det är faktiskt underskattat att vara helt själv hemma och bara kunna gå runt halvnaken i huset hur man vill utan att bli störd av någon annan. Titta på en film för sig själv, spela lite musik och helt enkelt bara vara för sig själv. Jag gillar läget ikväll trots huvudvärk och en näsa som vägrar ge med sig och öppna luftgångarna.

What to do


.
PimPim klubba, ganska gott måste jag säga. Sitter just nu och gottar mig förfullt.  Fika har det också blivit idag, en stor kaka med massa grädde. Känner hur ångesten börjar växa. Sjuk är jag också så kan inte göra något åt den. För går jag iväg och tränar kommer jag väl inte upp i morgon. Damp har jag med, har redan gått lös på familjen när jag kom hem. Jag klarar inte av att vara sjuk, blir verkligen en hemsk människa när jag är sjuk. Tur att det inte är allt för ofta. Men det är ju egentligen inte så konstigt, vem blir inte på dåligt humör av att behöva använda den där vidriga nässprayen? Jag får ju damp bara av att tänka tanken att använda den.

Light it up

Fick ett sms av Marty idag. Hon var taggad på utgång i helgen. Rocka loss till dynamite! Detta var ju kanske inte så ovanligt, då vi faktiskt oftast är taggade för att gå ut och dansa! Men idag när jag såg medelandet så spelades dynamite på högsta nivå i mitt rum och jag själv var as taggat för utgång. Hoppade runt och dansade och sjöng, haha. Så på fredag antar jag att det blir utgång då! :)
.
Annars så måste jag vända tillbaka på dygnet nu. Hoppas att jag får några morgontider att jobba nästa vecka. För då måste man gå upp. Nu är jag vaken till två på nätterna, om inte längre och går sen upp efter elva. Hur kan man göra så?! Så idag ska jag ta tag i det hela. Dejta kudden senast elva och gå upp vid nio. En bra start känns det som. Ska ju hinna träna i morgon också innan jag ska jobba. Nu ska jag snabbäta lite innan det är dags för lite jobb. Missar idol ikväll också då jag stänger. Usch!

Come let me love you


.
Jag fullkomligt älskar, Lite sällskap.
Är inte detta program helt fantastiskt urgulligt, pinsamt och genant! Allt på samma gång! Man får bara inte missa detta egendomliga program! :) Så sitt bänkade i soffan på måndagar klockan 22.00 för det är då det händer saker i tvrutan . Det gör i allafall jag!

You make me feel

Jobbdag på ica. Men vet dock inte om fyra timmar med Marty på ica en söndagsförmiddag räknas som jobb. Dagen avslutades i allafall klockan två och det kändes som jag just kom dit när jag drog mig hemåt.
.
Diggilistan spelades även flitigt på lagret och jag hörde då Rihannas ny låt. Sjukt bra låt måste jag säga. Kommer nog spelas en och annangång i mina högtalare. Snubblade även över någon annan trevlig låt som jag tyvärr inte minns namnet på, men antar att den kommer dyka upp igen. Om inte annat så får jag väl gå in på P3 och kolla upp de hela. men känns som alldeles för mycket jobb för tillfället.
.
Gårdagen spenderades med Marty, Sofia och Sara på maria lang, Ätandes. Nicole kom även förbi en sväng och vi passade på att låna Salt. Helt okej film måste jag säga. Ganska coola scener, men det var väl kanske ingen jättehit från Jolies sida.
.
Söndagskvällen kommer väl bli som vilka andra den senaste tiden. En film för mig själv i källaren. Om inte Marty och Fia känner för lite filmmys idag igen.


Okej, stan är lugn nu

Lugn fredag med papps. Örebro häng på Ikea, HTH och någon kakelaffär. Känns som att min dag har varit skapligt lugn. Kollade även på lite resor till Thailand i mars. Två veckors semester är ju inte helt fel :)
.
Hämtade även käraste mami i örebro då hon kom hem från någon Ålandskryssning. Är jag inte mönsterbarnet som spenderar hela sin lediga fredag med sina föräldrar?
.
Hittade dock en tid mellan kvart i tio och kvart i elva att gå ut på en promenad med Sofia innan jag baxade ner min rumpa här framför datorn. Nu ska jag förflytta den till sängen och vila ögonen lite efter en skapligt lung mrn ändå lång dag, så att jag orkar med morgondagen också.


Daylight is a bedtime to a pinguin


.
Har landat hemma efter en myskväll med idol, massa tjejer och såklart poppisar! :) Min kväll har varit kanon.
Men än ska jag inte sova, först ska jag lägga mig i sängen och kolla på en film.
.
Har idag erfarat att jag nog fortfarande ändå är liten, i sinnet i allafall. För jag satte på en film till mig och min 10åriga lillasyster. Vi kollade på animerat, Happy feet för att vara korrekt. Och jag vet inte vem som skrattade mest, jag eller jolls? Så nu har jag fixat ett par animerade filmer för att se om jag tycker dessa är lika bra. Så nu ska jag se Flushed away, eller bortspolad kanske den heter på svenska. Får väl se om den är lika bra. :)

You only live once

Hoffmaestro var ren lycka igår! Så underbart bra, så underbart fullt med follk och så underbart varmt! haha Precis så som jag tycker att det ska vara. I allafall när hoff spelar!
.
Jag hade i allafall en härlig kväll igår. Förfest med brudsen, en biltur in till örebro och sen massa dans, shots och luftpauser. Allt detta innan Hoff, när hoff väl klevpå så rockade jag loss med Linnea och Mickaela. Vi ägde stort på dansgolvet! Så tack alla mina fina för att det blev en lyckad kväll! :)

Think twice before you grab a lovely pair of hips


.
Träning, avklarad. Systemet med Fia och Sara, avklarat. Lunch till mig och lillasyster har även blivit avklarat. Kvar att göra idag är duschen, leta fram lite kläder. Gå över till Fia och dricka vin. Sen är det bara Hoff som gäller!
Ikväll hoppas jag att det är all in från alla.
.
Att det är precis TVÅ månader kvar tills vi sitter på arlanda och väntar på ett flyg gör det hela inte sämre :)
Idag är jag lycklig

In this microphone


.
Tisdagskväll och Idol.
Det ska mysas med hallon/blåbärspaj och dessa tre vänner.

Just gonna stand there


.
Långtråkiga måndag. Har faktiskt inte gjort något av värde på hela dagen. Och visst det kan låta skönt för er som faktiskt har något att göra. Men det är överskattat att vara ledig. Gick 3km, hade sjukt ont i benhinnorna så tänkte att de skulle få vila en till dag.
Hade så lite att göra att jag till och med grävde fram Hitta Nemo ur det djupaste vråerna på min kära dator. Då gick ju i allafall 1,5h.
.
Får väl hoppas på lite inspiration tills i morgon så man kanske kommer på något att göra, som har någon mening. Är lite sugen på att städa ur rummet ordentligt, så kanske blir det man gör hela dagen i morgon, vem vet.

Like a criminal


Är nu hemma efter en helg i huvudstaden. Har haft kvalitetstid med mami framför tv:n kollandes på mamma mia under kvällen, men nu är jag trött efter helgen!
.
Hade det hur bra som hellst med Denise och Nicole, bästa tvillingarna ever måste jag nog säga! Vi har vart på grönan och kollat in Hoffmaestro, knallat runt i ett par affärer i allafall. Ätit god mat ute, kvällsfika på mc donalds och åkt massa tunnelbana. Passade på att äta Ben&Jerryglass. Blandade cookie dough och chocolate fudge brownie, kanske det godaste jag någonsin ätit. Jag säger bara gör en ny glasssmak med blandningen av dessa två, det vore som himmelriket! Hann även med att proppa i oss chips och cola och kolla på en brutaldålig film. Men det gjorde inget för reklampauserna gjorde det värt de.
Jag har helt enkelt haft en för fin helg med två underbara flickor.

Say there's another

Kvällen spenderades med Marty och Sofia. Vi tog en promenad och sen kollade vi på Idol!
Kom hem vid halv tio tiden, då var det bara att sätta igång och packa väskan inför helgen. Längtar som tusan tills i morgon när jag får träffa Denise, var så länge sen! En bonus är ju även att Nicole kommer upp och håller oss sällskap! :) Det ska bli så härligt. Så nu ska jag passa på och sova, för klockan åtta går bussen från Örebro så i morgon måste man gå upp också! :)
.
Kommer dock sakna mina brudar här hemma, som ska hitta på massa kul utan mig. Idol i morgon, satan att jag missar det! Men jag hoppas på trevliga uppdates på telen! OK! :)


You goin tell all you friends

Idag skulle jag ha åkte och jobbat hos papps, men det blev andra planer och jag har istället legat i mitt rum och kollat på fil och ätit kiwi och vindruvor. Fin,fin frukost. Nu ska jag dra på mig lite träningskläder och ta en promenad i solen, (som jag ser skymta lite i mitt fönster). Är sjukt stel efter springturen igår. Så nu ska jag gå ur all stelhet för att förhoppningsvis kunna springa en tur ikväll igen!
.
Tar nog en tur förbi norastad också och inhandlar en pasta sallad. Är alldelles för lat för att göra en egen. (vilket är hemst dåligt av mig, då jag försöker spara pengar till Bali) Men jag känner mig själv väl och det är antingen köpa lite pasta sallad eller svälta.
Så jag får väl lägga ut 60kr och hoppas att helgen med Denise och Nicole inte blir allt för dyr! Dock så tror jag redan att det är fixat så att vi går in gratis på hoff i morgon, det tackar vi för! :)

Overboard


.
Tre timmars arbetspass och en mil på löpbandet senare så sitter jag i källaren och lyssnar på Justin Bieber! Fjortonåringen i mig jublar av lycka, är han inte för bra den här fjolliga lilla killen! Vore jag sådär 5 år yngre eller han 6 år äldre så vore det väl alla tiders. Då vet ni vem som skulle eskorteras bort av poliser från hans port! haha
Men för tillfället får jag lyssna på hans söta låtar med jämna mellanrum så att jag inte verkar allt för töntig.
.
Nu dags att dejta kudden så jag orkar upp och träna innan det blir ett arbetspass ute hos papps!


Never had to hide

Biljetten är bokad och helgen kan inte bli annat än fantastisk! Inte när den spenderas med Denise och Nicole! Så på fredag sitter jag på lindbergsbuss och två timmar senare är jag hos Denise. Nicole kommer senare på eftermiddagen från Falun och vi ska spendera helgen tillsammans med utgång, fika, middagar och Hoff! Hemgången blir på söndagkväll efter en helhelg med tvillingarna Arrman. Jag är redan taggad och jag hoppas att ni också är det! :)
.
Nu lite mat i form av frukt antagligen eftersom att jag är för lat för att laga mat. För om en timme bär det av till Ica för lite kvällsjobb med Marty och Liss, måste jag ens påpeka att kvällensjobb kommer bli allt annat än tråkigt.
.
Kollade även på Idol igår med brudarna, hur pinsam får man vara. Jag klara knappt av att se vissa, jag skäms ihjäl för deras skull. Men man kan ju inte göra annat än kolla!


I wanna play it cool


.
Arbetslös, ja. Då får man åka ut till pappa och arbeta lite mot betalning. Fint. Man blir ju även hämtad hos mamma och tillbaka körd när man inte orkar jobba längre. Så jag gillar läget och spacklar det mesta som går att spackla!
Måste ju även skryta om att jag faktiskt tog emot en leverans också, med kyl, frys och ugn tror jag bestämt att det var. Får väl bära in det med papps när han kommit tillbaka med lunchen. Vilket består av en pizza! Juvligt!

Wake me up when september ends


.
Sommaren är slut och hösten har kommit med sina kalla kvällar. Så efter klockan åtta är det olidligt att vara utomhus. Vilket gör att jag tvingas vara inne. Därför bestämde jag mig för att gå igenom alla filmer som jag lyckats samla på mig hemma, jag tänkte att jag kör väl bara rakt igenom alla från höger till vänster i hyllan. Så kvällens film blev denna, 27 Dresses. Känns som att jag valde rätt i att börja från höger och inte från vänster.

Dessutom tar jag fram den sista Ben&Jerry glassen innan Bali. För från och med i morgon ska jag börja med hårdträningen, vilket innebär 7km varje dag och inge godis eller glass.  Men vad gör man inte för att vara fit när man ska visa upp bikinikroppen på Bali.

Men det är i morgon, ikväll ska jag bara njuta för mig själv och inte tänka på morgondagen

Synthesizer


.
Idag har jag nog varit världens mest osociala människa. Jag klev upp med tuppen och mamma och åkte med henne in till Örebro. Där satt jag inne på hennes kontor själv och lyssnade på musik och läste bok till klockan var halv nio då jag åkte till läkargruppen och tog en spruta.

Skulle sedan gå i affärer och hitta fina presenter till min farfar var det tänkt, men inget hade öppnat så jag åkte tillbaka till mammas jobba och la mig åter på hennes kontor och läste och lyssnade på musik.
Jag kom tillslut därifrån tre timmar senare och tog mig ut till marieberg.
Gick runt där i två timmar innan jag tog mig tillbaka till mammas kontor igen och tog upp boken på nytt. Lämnade mammas jobb vid halv 4 och när jag landade hemma vid halv 6 gick jag raka spåret ner i min källare, satte igång datorn, tryckte igång lite musik och tog upp boken. Sen har den varit framför min näsa tills klockan slog nio och jag hade lite kvalitetstid med mamma framför CSI.

Nu har jag åter tagit upp boken och tänkte läsa tills den är slut eller tlls jag somnar. Vad är det för bok som har fångat all min uppmärksamhet denna dag då?
Jo, det är en bok som innehåller tre böcker. Alla med berättelser som innehåller vampyrer. Lite små töntigt att läsa om vampyrer med den är inte så mycket fantacy utan mer roman så de är väldigt trevliga tycker jag.

All we need in this world


.

.

.

.
BALIBALIBALIBALI!
15 November åker vi till varmare breddgrader! 5 brudar och sol, kan det bli mycket bättre?! Att hemresan är bokad på 31 januari känns ju inte sämre vill jag lova. Just i detta tillfälle känner jag bara ren lycka!


RSS 2.0