Valborg

Idag är det valborg, och jag är hemma själv. Är inte riktigt på humör för att umgås, så jag har ätit underbara Ben&Jerry glassen Chocolate Funde Brownie! Det måste vara den godaste glassen i hela världen! 
Jag har även tryckt i mig en halv påse ostbågar! Så nu har jag ont i magen!
Så ikväll när jag hade lite tid över tittade jag igenom mina nya kläder som jag inhandlade med Anne i onsdags + ett par till nyinhandlade klädesplagg.
Så nu blir det nya plagg + en ny start!
Här kommer några bilder på mina nya kläder!
mina underbart fina shorts som jag beställt från Nelly,
Söt sommarklänning från Nelly, btw Anne, den satt bra och var ganska söt på,
lite kort kanske, men det kommer nog att funka :)
klänning från cubus, mitt första klädesplagg därifrån. :)
Hittade även den här grymt snygga jackan som Anne sen fick mig att köpa,
i hopp om att den skulle se lika snygg ut på mig som den gjorde på henne ! :)
Sist men inte minst så har vi min otroligt fina nya löpartröja.
Hur snygg är inte den då? Jag älskar den nya nike tröjan! :)
Nu ska jag hoppa i sängen, för i morgon ska jag inventera, klockan 5 i morgon bitti. Jag ser inte fram emot  det!
Och jag vill även säga: Tack mina underbara vänner här i Falun för att ni finns för mig om jag vill prata! Det betyder mycket att ni finns där även om jag inte är så mycket för att prata!
Out



Fredag

Har just vart ute och sprungit, nu ska jag strax hoppa in i duschen!
Idag blir det lugnt då jag ska upp och inventera i morgon klockan 5. Allvarligt? 
Klockan 5, det är helt otroligt.. Så det blir nog bara att kolla på en film och kanske äta något gott, sen isäng tidigt för att jag överhuvudtaget ska komma upp klockan 4 :)
Ledsen Frida att jag inte kan hänga med! Men jag orkar faktiskt inte, vi får ta och ses i nästa vecka! :)
Nu duschen
Out

Softar dag

Idag är min lediga dag :) Den har börjat bra med en trevlig förmiddag med Anne i kupolen :)
Hann med att köpa lite kläder och ta en härlig fika.
Sen hann vi också med att käka på max, mumma!

Nu är jag fortfarande med Anne och vi tar det lite lugnt hemma hos henne . Som rubriken säger, idag är en riktig softar dag! :) Nu kom det även någon besiktningsman hit, lite spännande :)
Men snart tror jag nog att vi ska gå och handla lite då Anne och markus får stå ut med mig över middagen också. Jag har beställt tacos ;) Men nu ska jag vara lite social igen!
Out


Hemlängtan

Jag saknar mamma, min underbara mamma. 
Jag saknar mitt hem och min underbart tråkiga lilla uppväxt stad!
Jag saknar mina gulliga kusiner och min favvorit faster!
Ja, jag tror nog att jag saknar all hemifrån. Jag tror att det kallas hemlängtan!
Jag har aldrig haft den här känslan förut. Jag vill hem!

Arn - serien

jag måste vara världens tönt, för just nu sitter jag och kollar på Arn-serien och jag tycker att det är bra! :D

Sunday

Igår jobbade jag hela dagen och i fredags också, så jag har absolut inte gjort någe kul och inte pratat med någon kompis på två dagar. Så igår när jag gick förbi pitcher´s efter jobbet och frida ringde och sa att hon satt där inne så fick jag vända och gå och säga hej. Var där i en timme och hade trevligt. Träffade Therese och Olle där också, samt Frida och manne. och tror eller ej den timmen jag var där var min höjdpunkt för hela helgen. 
Gud vad jag hatar att jobba!
tack frida för att du ringde, vi träffas ju inte så ofta, så det var trevligt även om det bara var en liten stund! :)
Nu ska jag käka pizza för linus har precis kommit hem.
Out

jobbet

Sitter på jobbet och har en kvart rast kvar.. Har jobbat sen tio, så jag känner mig skapligt död, men dagen är inte slut än, hemköp har ju öppet till elva.. :/ Önskar just nu att de skulle ha stängt nio..
Och linus svarar inte heller, jag vill veta hur lägenheten var som han kollade på idag, men då lär ju grabben börja lära sig hur man svarar i telefonen...
Annars har det varit en skön dag idag, trots den långa arbetstiden, har varit en lugn dag vilket resukterar i att jag bara kan stå och prata med mina andra arbetskamrater i charken.
Jag har även fått lära mig att rensa ur fick idag :D Sjukt spännande ! Samt sålt lite bläckfisk..
Men nu börjar min rast ta slut, så back to work!
Out

hockey

Okej, varför måste hockeyn vara varje dag, jag vet att många gillar hockey och jag tycker också att det kan vara kul att kolla på, men inte varje dag.. när ska man hinna umgås? Allvarligt, kan de inte bara ta en paus en dag och köra varannan dag istället.. 
Men i alla fall Heja Djurgården när jag ändå skriver ett inlägg..
Nu blir det att kolla vidare och kanske göra lite mat, det skulle sitta fint i kistan :)
Och Néa, Du måste uppdatera! Jag måste ha något att läsa! :)
Out

WorkOut

Gud vad skönt det är att komma hem och sätta sig ner och andas lite efter ett träningspass, sitta och känna den underbara känslan av att man just sprungit 6km och kört igenom musklerna lite med ett styrkepass :)
Hela kroppen känns lättare och man får känslan av att man mår riktigt bra :) 
Så känner jag just nu och jag vet att det kommer kännas ännu bättre när jag ställer mig i duschen om en liten stund :) Tyvärr så vet jag även att det kommer kännas precis som vanligt när jag går till jobbet igen halv två, men det är väl därför man fortsätter att träna dag efter dag :)
Men nu duschen, laga lite mat tills linus kommer hem på luchen klockan ett och sen jobbet klockan två :)
Se upp alla tanter för idag ska Elin skära köttet :D ingen kassa för mig inte, hur skönt som helst !
Out

2 veckor sen sist

haha, jag fick just se att jag måste vara världens sämsta bloggare.. då det var 2veckor och 2dagar sen mitt senaste inlägg. 
Men nu har jag bestämt mig för att bli lite bättre på det här.. Förhoppningsvis så händer det lite kul saker nu när sommaren kommer så att man ahr något att skriva om..
Idag är det halv soligt.. Hur tråkigt som helst, jag vill att solen ska lysa så att jag kan ligga på balkongen och pressa. jag vill bli brun, NU! Linus var även hemma på lunch idag då jag inte börjar jobba förens klockan fyra. Jag har ju blivit omdirigerad på hemköp, så istället för att frysa i mejeriet så är jag i charken ny, samt sitter och softar i kassan, men detta har också inneburit att jag fått andra tider, vilket denna vecka har varit tråkigt eftersom att jag jobbar till elva både torsdag, fredag och lördag... Men det funkar de med, får ju lite Ob iallafall :)
Nu ska jag diska upp lite här hemma sen lunchen, sen tänkte jag passa på och läsa lite i min bok innan jobbet väntar :)

röd måndag

ledig idag igen eftersom att det är en röd dag i almenackan.
Skönt! Jag älskar att vara ledigt.
Påsk helgen har spenderats med två dagar i Sandviken, med god mat i form av påskmat och en vanlig måltid med kött och potatis, det är verkligen min favorit! :)
Annars om jag ska vara ärlig så har jag inte gjort ett dugg denna långa helg, har bara tagit det lugnt, Linus åkte till och med iväg igår till en vän i Bollnäs så jag blev ensam igår och bliv antagligen själv en bra stund till eftersom att linus presis vaknade upp borta i Bollnäs.. Men jag har tagit vara på min ensama tid genom att äta massa skräp så som chips och druckit lättdryck.. Har även hunnit med en liten promenad vid halv åtta tiden i morse när jag inte kunde sova.. Det är de värsta med att jobba morgon jämt, man kan inte sova längre än till max klockan nio på helger och idag var tydligen en dag då man inte kunde sova längre än till halv åtta..
Sen har jag även hunnit med att ha en konversation med min kusin nu samtidigt som jag skriver det tråkigaste inlägget på en blogg någonsin. Men det är i alla fall trevligt att höra lite ifrån kusin! Var allt för länge sen! :)
Nu ska jag göra lite lunch eftersom att jag åt min frukost vid halv åtta.. Sen tror jag att jag ska diska om jag orkar, annars får linus göra det när han kommer hem! :)
people feel what they don't know..

RSS 2.0