Väntetid

Allvarligt jag får damp!

Jag har suttit i vänte tid i sammanlagt 35min och fortfarande inte kommit rätt!

Först fick jag sitta och vänta 15 min när jag ringde till handels men han kunde inte svara på mina frågor han sa att jag skulle ringa till A-kassan för där skulle de kunna svara på mina frågor och så gav han mig ett nummer!

Där fick jag sen vänta i 20 min innan någon svarade och då för att säga att jag hade fått fel nummer och skulle istället ringa till en lokal ombudsman. Kul så nu sitter jag i kö igen, får väl se när någon svarar....

Helgen är över och det är Måndag!

Helgen gick realtivt fort. Fredagen, var jag bara hemma efter jobbet och tog det lugnt, kollade på tv och käkade mat. En väldigt lugn och skön fredag!

Lördag hade jag planerat att vara med frida, men det blev lite ändrade planer för hon och Sofia skulle tatuera sig och det blev förskjutet. Men jag följde med dem när de tatuerade sig, och gud vad sugen jag själv blev för att ta tag i mina tankar och bestämma mig för vad jag ska tatuera in. Sen så var frida hemma hos mig tills hon skulle hämta manne sent på kvällen, han kolla lite på tv, prata en massa och dricka julmust, samt äta glasspinnar. Blev en helt lyckad kväll :)
Jag han även med att åka och simma på lördag förmiddag! Det var hur skönt som helst, det är roligt med lite variation  i träningen !


Söndag spenderade jag hemma mest förutom en långpromenad på eftermiddagen. var iväg och handlade lite mat också men annars låg jag faktiskt bara hemma. Sov ganska länge och hade sen en genomkörare av 90210 och det tog lite tid :)


Idag var det upp tidigt igen för jobb! Körde bilen till tågstationen så Linus skulle kunna ta sig hem och sen har jag jobbat tills jag kom hem för cirka en halvtimme sen. Så nu ska jag ta tag i disken tror jag och sen duscha och plocka undan lite annat som tvätt och småsaker innan jag lagar lite mat! :) Blir en skön kväll det här :)



XO

Underbara helg är äntligen här!

Jag tjuvstartade helgen redan igår faktiskt med att ta en mysfika med Frida, Anne och Therese! Det var hur mysigt som helst att träffas och fika! Jag hade jätte kul, Tack än en gång tjejer :)

Sen har jag jobbat hela dagen idag, blev även en timme extra så slutade inte förens vid fem. Då var jag även tvungen att hämta bilden på tågstationen, så jag passade på att svänga förbi ICA och plocka ihop en pasta sallad med rostbiff så att jag slapp laga mat! :) Jag känner att det nog kommer bli en och annan sallad innan denna helg är slut! För jag orkar nästan aldrig laga mat när det bara är till mig själv..

Men annars har jag faktiskt bara legat och tagit det lugnt hemma i soffan, kom inte hem förens vid sex så då käkade jag och sen har jag inte orkat gå ur soffan! Men det är alltid skönt att bara ligga själv och titta på tv :)

Har även kollat på tatueringar! :) Blev lite inspirerad när Frida talade om tatueringar igår, så jag tänkte jag får väl börja ta tag i saken och komma på vad jag skulle vilja tatuera, tror jag vet vart jag vill ha den nu i alla fall och den ska vara en text, men jag har inte riktigt kommit på vad för text, jag vet ungefär vad de ska symbolisera men jag måste hitta några fina ord! :)

Och bättre blir kvällen! För jag tänkte ha ett litet marathon med Gossip Girl eller Glee, har inte bestämt mig ännu, båda är helt fantastiska serier I just love it! ;)

I morgon blir det också en lugn dag, tänkte åka och simma på förmiddagen och sen gå ner på stan och kolla efter en mössa, jag behöver en ny.
Sen får jag se om Frida hade några planer, jag känner för en hemmakväll med film, chips och kanske lite dipp tilll och med, men får väl se hur jag känner i morgon!? Kommer i alla fall bli en trevlig kväll om jag umgås med Frida! :D



XO



Perfectly Lonely

Tisdags kväll och jag sitter här ensam i soffan, UNDERBART!
Jag älskar att få lite egen tid för mig själv! :)

Idag har jag jobbat till 13.00 Hur skönt som helst att sluta tidigt! :)
Sen har jag även hunnit med att träna och åka och handla under dagen.
Köpte även en egen ihop plockad pasta sallad med kyckling på ICA , den var hur god som helst!
Så nu har jag ätit och fixat allt för dagen, så jag ska bara ligga i soffan resten av kvällen!

Desperate housewives klockan 21.00 också! Längtar !
Men tills dess får det bli att sitta och kolla live statusen från dagens bandy matcher! :)

Orkar inte skriva så mycket mer, har inte hänt så mycket idag, har bara gjort vardagliga, tråkiga saker idag




XO


RSS 2.0