Elsas Mode

Sofi Fahrmans bok är väl värd att läsa! :) jag fick den i födelsedags present av Linus mormor och morfar i Lördags och i går satte jag igång och började läsa! Och rätt som det var igår kväll så var jag på sida 225!
Så nu för en liten stud sen har jag läst det sist cirka 90 sidorna! :) Det är en gullig roman tycker jag med lite udda händelser faktiskt! Men jag tyckte i alla fall att den var värd att lägga tiden på! Så läs gärna boken, tror att ni kommer bli positivt överraskade.


Annars är det lugnt på min front, jobbar, sover, äter och så har jag även satt igång och tränat! Har gjort ett ordentligt schema som jag har startat med idag! Så Idag har jag inte bara läst slutet på boken utan också varit ute på en 1,5 timmes promenad! Så nu måste jag leta reda på lite nya bra låtar att träna till så att jag inte tröttnar! Har även bestämt mig för att börja gå på Step passet på torsdagar på natilus för lite variation i träningen!


Men nu ska jag laga lite mat! Ska även börja ta tag i kosten och inte misshandla min kropp med massa onyttigt skräp och ingen träning! Nu ska det bli ordning och reda på kroppen! Är så himla trött om dagarna och jag tror att det beror på att jag tränar för lite och äter för osunt! Så en ändring ska ske och jag har börjat direkt idag!


Har även en gratis koll på må bättre, där man kan kolla kroppsfett, vatten och muskelmassa, vet inte riktigt vad de heter men fick det gratis genom jobbet, så jag kanske ska kolla om jag kan boka en tid nu innan jag hinner träna så mycket och sen göra en senare när jag tränat ett tag för att se förbättrningen! För jag lovar den kommer bli stor!



XO


ensam lördag

idag är det en ensam lördag, pojken åkte iväg på match hela dagen, så jag tänkte ta tag i dagen och ägna den åt plugg, vilket jag verkligen behöver! Så det kan nog bli bra, tyvärr tog pojken med sig internet på resan så mitt funkar inte så bra då jag tog mig in på någon annans här i huset med världens sämsta signalstyrka...
Men det får väl gå så länge det går.

Ska även försöka ta mig iväg och handla idag och städa, dvs. jag kommer ha en riktig hemma fixar dag, med städning och pluggning. Men någon gång måste man ha en sån dag, lite tråkigt att det är idag bara..
Men vädret är inte heller på topp, så det är inte direkt så att man vill vara ute heller..


pussokram

lite lite snö

Idag jobbade jag bara till ett, hur skönt som helst. När jag skulle gå hem så snöade det! inte så mycket men det snöade lite i alla fall, men tyvärr har det inte laggt sig på marken utan blir bara blött när det landar på marken.. När jag kom hem åt pastasallad till lunch och sen toh jag det lugnt en stund innan jag åkte och tränade :)

Nu när jag är hemma och sitter i soffan känns det skönt och väldigt bra faktiskt, känner mig alltid väldigt "lätt" efter att jag tränat. Allt känns mycket bättre efter ett träningspass och en lång dusch!

Nu ska jag snart fundera på vad vi ska äta till middag och sen ska jag ladda för Criminal Minds klockan nio! :)
Ett helt underbart program som inte går att missa.





Ny vecka, nya tag

Nu är det söndag kväll och snart börjar Gossip Girl, kanske världens bästa serie?     Oklart faktiskt, men kanske, nästan.

Helgen har jag spenderat hemma och tagit det lugnt, har varit krasslig så det har inte blivit några ansträgningar direkt. Denise och patrik var och hälsade på hos oss och kollade på Saik-Edsbyn i fredags kväll, så vi åt även mat tillsammans.

Jag och denise började kolla på idol med gav upp efter tre personer då vi var uttråkade.
Det var inte ett bra tema, förstår inte hur man kan ha Las Vegas tema, kanske världens tråkigaste låtar om man inte bara ligger och tar det lugnt och vet faktiskt inte om jag tycker så mycket om dem då heller.

I lördags var det en tur till Nora även fast hälsan inte var på topp, men tog det bara lugnt hemma med familjen, hade mys med lilla syster och gav mor sin födelsedags present.

Skulle åka hem i tid tänkte jag så jag åkte från familjen i Nora vid kvart över sex. Men när jag åkte ut ur Nora åkte jag förbi lilla mon och svängde såklart in där för att träffa kusin! Kan ju inte åka till Nora över dagen utan att träffa Nea. Och i lilla mon var det kalas med främmande, som vanligt. Det är alltid full fart och främmande där! :) Så otroligt kul, så det hade kräftor och baguetter + vitlöksbaguetter och tre kusiner, så jag var ju fast. Blev kvar där till kvart i nio. Men när man inte har träffat kusinerna på länge så var det så trevligt att jag kunde inte slita mig upp ur stolen och åka iväg. men jag får ju snart träffa dem igen, ska ju hem helgen sista november och gå på Bio! Ska bli super kul! :)



jag och lillkusinen :)



Men nu ska jag dra upp linus ur soffan, han har suttit där och spelat fifa sen djurgårns matchen! (Förresten, skönt att de vann annars hade det nog inte blivit en speciellt trevlig fortsättning på kvällen!) Och så ska vi beställa pizza innan Gossip Girl, Just love it!


krya på dig


RSS 2.0