Now my mind keeps me upp all night

Så här fyra månader senare när allt känns okej igen. En liten del av den där sköna känslan i magen är tillbaka och skuffar undan den stora klumpen bit för bit, klumpen som brukade ta upp allt utrymme i min kropp. Klumpen som kändes som ett svart hål. För fyra månader sa jag stopp, jag kunde inte plåga mig själv längre, jag kunde inte längre låta det svarta hålet bosätta sig i min kropp och styra mitt liv. Jag ville känna att jag hade kontroll själv, över mig själv och över mina känslor. Inte längre styras av en annan person i alla handlingar. Inte längre styras känslomässigt utav dig.
Jag vet att du inte förstod vad du gjorde, det var inte din mening. Det är bara så du är, manipulerande, egoistisk och en aning kränkande. Vet inte om du menade något illa med allt du gjorde eftersom du sa att du älskade mig under tiden. Men om jag ska ransaka mig själv och mina känslor så tror jag inte att någon har gjort mig så illa som just du. Den person som jag älskade mest. Under flera år stod jag vid din sida och stöttade dig i allt. Levde mitt liv efter ditt. Ingenting i mitt liv var mitt, inget jag gjorde var för min skull.
.
Alla säger att man alltid lär sig något av sina misstag, man får ut något bra av allt man går igenom. Och jag vet att jag inte alltid var fylld av det svarta hålet och känslan av att alltid vara på gränsen av att brista. Och jag vet  att jag var glad ibland, men jag kommer inte ihåg när jag hade den känslan med dig sist. Det var alltid med vänner jag mådde lite bättre och verkligen kunde skratta glatt och glömma den tunga känslan i magen.
.
De senaste dagarna har jag tänkt mycket om kvällarna. Jag har försökt listat ut vad jag vunnit av den tid jag var med dig.  Jag har träffat många fina människor, framför allt i Falun som jag hade jätte trevligt med! Men som människa vet jag inte vad jag ska säga. Jag känner mest att jag har förändrats till det sämre. Och nu får jag kämpa hårt för att få tillbaka mitt gamla jag bit för bit.
.
Och nu fyra månader senare känner jag att jag faktiskt fått tillbaka mycket av mig själv. Självklart är jag inte samma person längre som jag var för fem år sen innan jag träffade dig, eller för tre år sen då jag hade förändrats till någon helt annan. Men jag är glad och skrattar och känner att livet är något som är kul att leva. Jag behöver inte längre kämpa för att se glad ut när jag går utanför huset, varje leende är inte en kamp emot varje muskel i anisktet och jag pratar på för att jag tycker det är trevlig och vill prata och inte för att jag måste bara för att inte verka osocial. Jag gillar att gå ut och träffa andra människor och gör saker för min skull och inte för någon annans. Jag lever mitt liv för mig.
.
Jag älskar min underbara mamma för att hon har tagit så bra hand om mig när jag varit ledsen, uppmuntrat mig när jag kännt mig värdelös och ful. Fått mig att förstå att jag inte är "fet", till en viss del. Och att jag borde tycka om mig själv för den jag är.
.
Jag älskar min Kusin för att hon blev så glad och öppnade sina armar för mig när jag flyttade hem. Det gjorde att jag kunde känna lite lycka i all bedrövelse som jag kände just då. Hon tog med mig och tittade på fotboll, hängde hemma hos henne och bara umgicks, vilket gjorde att jag slapp vara ensam. Hon tog med mig på utgång med sina vänner. Jag säger bara tack, du är underbar!
.
Sen träffade jag ett gäng härliga tjejer som fick mig att skratta, ta bilder och njuta av livet efter mina egna villkor. Dessa underbara brudar älskar jag av hela mitt hjärta idag. De har gjort min sommar till den bästa sommaren. Genom utgångar, grillkvällar, midsommarfirande, middagar, fikastunder, shoppingturer, lata dagar i solen, fotbollsmatcher, mingolf, roadtripp och bara spontant umgänge. Jag tror nog att jag har gjort det mesta med denna fantastiska grupp av vänner.
.
Och allt detta kom jag att tänka på bara för att jag hörde en låt häromdagen. En låt som jag älskar för den är precis som jag upplevde mitt förhållande med dig. Och jag känner att jag verkligen skulle ha varit otrogen mot dig, för jag vet att de skulle ha sårat dig mest, då jag vet att du faktiskt ville ha mig mest av allt trots att du behandlade mig som om jag inte var värd något. Det är bara sån du är, och det är omöjligt att förändra, det har jag äntligen insätt.
.
.
No one can tell me,
That you we're right for me
You coulda told me, to run a lap around the world
All that time I was hypnotized
While you *moan* behind my back

I should have cheated on you 
I was everything you wanted and more
I should have cheated on you
Nobody told me I was dating a whore
.


Someone do the math


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 


All that I dreamed had been untrue


.
Noramarken är över. Har jobbat hela helgen och även tagit vara på tiden och umgåts med mina kära vänner. Utgång båda dagarna om man kan kalla att gå ut i Nora för utgång. Jag hade i alla fall kul. Som alltid, när jag har mina damer omkring mig.
.
Hann även med att gå en sväng på själva "noramarknaden" med mams. Fira kusin som fyllde år. Åka en karusell. Samt stå och kränga lite hamburgare och korv.
.
Nu så här lite senare på kvällen har kylan tagit över och jag och mams håller på och fryser ihjäl, så vi bestämde oss för att tända en brasa så att det blir lite varmt. Det har precis börjar bli lite varmt om man sitter relativt nära.
Dock så tänkte jag bädda ner mig i sängen och kolla på the last song.
Börjar nog blir lite sjuk också, jag antar att det inte var så jättebra att gå hem barfota i fredagsnatt. Men i morgon är jag ledig så det gör inget om jag är sjuk, då har jag bara en bra anledning till att ligga sängen hela dagen och glo på film/serier/tv.


Someone said it ain't my scen


.
Har varit en lugn start på veckan. Har jobbat och umgåts med familjen, vilket innebär denna lilla tös. Hon kan vara bra söt ibland, dock i högst en timme, helst 20 minuter. Men vem klagar, det är ju familj!
.
Har även hunnit ta tag i mitt nya liv. Beach Bali. Vilket innebär 50min på löpbandet!
Nu ska jag ta mig iväg till jobbet och vem vet kanske orkar med ett pass på löpbandet efter jobbet också, fast man ska inte hoppas för mycket.

I've been down this road before

.
Helgen är slut och söndagsfilmen har börjat. Jag själv har krypit ner och gömmt mig i min källare under en filt med massor av kuddar. Jag ska gömma mig i Entourage ikväll, som så många andra kvällar på sistonde. Entourage är världens bästa serie, helt klart. Den är bara så underbart grabbig och skön att kolla på! Jag älskar det.


Like glue

Kvällen anslutades med lite Grill med Carro, Joel, Jolin, Fanny och mamma! Var en god och trevlig kväll även om det var lite för kallt för att sitta ute egentligen.

Passade även på att försöka lära mig dricka lite Vin då Carro bjöd på en flaska som tack för hjälpen. Men som vanligt så tyckte jag att fanta var godare och det blev desto mer vin till mami och Carro :)

 


Thank you

Förra veckan var fullbokad och vi han med två utgångar, massor med dans, skratt och trevligt umgänge. Jag hann även med att jobba lördag och söndag samt klippa bror och även pappa fick sig en gratis klippning.
Nu börjar en ny vecka och jag fortsätter på hårspåret och ska se till att färga håret på Carro ikväll när hon och bror kommer hit. Ska även ta fram grillen och göra lite god mat!
.
I morgon ska jag även ta tag i träningen, idag kändes helt enkelt för jobbigt!
Men nu ska jag fortsätta med att ta fram snabeldraken och blåsa bort dammråttorna på mitt rum.

For the first time in such a long, long time I know I'll be ok


.


.


.


Waka Waka


.

.
.
.
.

.

.


.
Det blev fint väder och vi tog in den nyblivna 20åringen på lite minigolf.


Forever young


.
Idag fyller Sofia 20år, GrattisGrattisGrattis!!!
.
Jag hoppas bara att vädret blir lite bättre så vi kan åka och spela minigolf!  Men annars blir det tårta, presentöppning och massa skratt och kort antar jag. Brukar lätt bli så när vi träffas, och det är ju inte helt fel det heller. :)
.
Såg Inception igår också. Hur bra var inte den filmen då! Älska. 
Den var faktiskt helt underbar!
.
Nu ska jag ta vara på förmiddagen när jag ändå är vaken. Vilket är Icas förtjänst som ringde och väckte mig. Enda sovmorgonen på hela veckan och Ica ringer och väcker en tio över åtta, Ironiskt.

We can be two rebels


.
Idag ska vi tjuvstarta lite och fira Fias födelsedag lite tidigt genom att gå på Bio. Har hört att Inception är bra, så vi gör väl ett försök och åker och ser den! Jag och Martina ska även försöka passa på att hitta en present till tösen när hon är på fotbollsträning. Får väl se hur allt går, har ju trots allt inte en aning om vad jag ska köpa! Börjar bli lite smått stressad. Sen i morgon bjuder Fia på firande. Får se vad vi hittar på då, är sugna på minigolf om vädret är bra, annars kanske det blir gustavsvik, måste ju fira in att man blir vuxen genom att vara lite barnslig :)

They wanna flex with us


. (bilden är tagen av Marty)
Det har varit dålig uppdatering här, men har jobbat som en tok de senaste veckorna och tiden då jag är ledig har jag passat på att avnjuta med vänner och inte framför datorn. Har även försökt ta tag i träningen igen och det är ju ganska tidskrävande.
.
Idag har jag också jobbat, så helgen har spenderats på ICA med Marty och Robban.  Har varit helt okej ändå för att vara jobb, men jag börjar längta rejält till November nu! Är lite trött på att jobba, men man får väl stå ut. Vädret är ju inte heller det roligaste. Hoppas på lite finare väder nu nästa vecka.
.
Nästa vecka blir en härlig vecka. Jobbar inte så mycket och Fia fyller år vilket gör att det blir väldigt mycket utgång och kvalitetstid med brudarna! Men nu, sista dagen i veckan ska jag iväg till Norvalla och kolla när Fia möter Nora.


RSS 2.0