Don't hold your breath



Idag har det varit fullfart hela dagen! Först HLR kurs på badhuset och sen jobb på ica, inte hann jag med någon lunch ens. Men kursen var i allafall rolig och nu kan jag HLR samt använda en "hjärtstartare".
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det att sova för att jobba hela morgondagen.

Leaving New York



Påsk och massor med godis! Det är bra fint måste jag säga. Åt kalas god mat idag med mor och susanne tillsammans med alla barn. Sen var även jag med joel och carro ut till farmor och farfar och fikade, hade inte träffat dem på väldigt länge så det var mycket trevligt. Nu ska jag kolla nya avsnittet av Gossip sen ska jag dejta kudden lite så jag orkar med påskafton.

Bring me up

Nu har jag just gjort mat, (och ja, jag har gjort den själv och inte köpt den) jag laddar upp för idag ska jag testjobba på badhuset i Nora, (och ja, jag vet även att bilden inte är från Nora badhus utan linde, men ville ha en badbild) Så, jag hoppas i alla fall att det går bra idag så jag kan få lite exta jobb där när jag inte slavar på ica. Vill ju få ihop lite pengar inför sommaren och Usa-året. Nu ska jag äta min smarriga middag!


One day at a time

Har äntligen tagit tag i träningen och varit ute två gånger denna vecka! Hur skönt känns det inte när man är klar. Har även hjälpt mamma med skräp som vi körde till tippen, så hon är ovanligt glad på mig. Det är också ganska skönt.

From the window to the wall


(Foto från Sofia.)

Det har varit dåligt med uppdateringar, men det är som det är med de.
I söndags var det kalas med kusin och sen passade jag på att umgås med vännerna. Det blev en trevlig vårkväll i örebro med massa prat och en film.


RSS 2.0