Mors lilla Olle

Morsdag idag och jag har varit en underbar dotter till ära av min mor.
Jag och mamma började dagen med att åka och köpa blommor och planterade de sedan på gravarna. Det var fint väder och härligt ute så jag tog till och med kameran och bjuder därför på en bild i all ära :) haha
Såhär fint gjorde vi på mormors grav! :) Jag tror att hon blev väldigt glad.
Efter att vi planterat blommorna så åkte vi ut i skogen och kapade och klyvde ved! Mamsen har ju en panna som hon eldar i på vintern, så nu såhär fram på sommaren gäller det att fylla upp förrådet så att man slipper frysa i vinter! :) Vi blev klara fram på eftermiddagen lagom till att fixa lite grillning! :)
Och eftersom att det är morsdag så fixade jag all mat och lät mamsen vila lite. jag bjöd även in pappa och jolin för lite käk. Så det har varit full fart hela dagen! Och nu sitter jag här i soffan och är Glad då jag även har fixat så att mamsens internet fungerar på min dator nu ! :) Så nu sitter jag äntligen vid min egen dator och inte på mammas dator i hennes sovrum! :)
 
Måste även tillägga att jag hade en mycket trevlig kväll igår med vännerna! :) Trots att jag inte kom ända ut på krogen denna gång heller utan hamnade istället på Max för lite käk! Men det var en väldigt trevlig kväll ändå tjejer, får bara planera lite bättre nästa gång :D
Jag bjuder även på lite bilder från skogen!
jag bjuder på en posebild! ;) Jag vet att trädet inte är det största men jag kom på att jag skulle ta lite bilder precis i slutet och då fanns det bara en massa små "träd" kvar.

Maaaat!

Allvarligt Néa, jag hungrar ihjäl! Kom nu! :)

Here we go again

Sex and the city har ju haft premiär nu.. så jag funderar skarpt på att försöka dra med min kusin på lite trevlig bio! :)
Igår hade jag en heldag med Sara.. Ganska trevligt må jag säga.. Lite solande, lite dreglande och lite mat med Linnea! Kvällen spenderade jag dock med min mor! Var också ganska trevligt.. färga mors hår som dock blev en aningen kasst.. Inte riktigt som vi tänkt oss, men mor är söt ändå! :)

Idag blir det jobb! Börjar snart, eller om en timme typ.. Så jag ska strax fixa i mig lite mat! Gick även upp tidigt idag också skjutsade in mor till örebro så att jag kunde ha bilen.. Måste tillägga att hon började klockan sju i morse.. Inte lika trevligt.. Men när jag kom hem vid kvart i åtta så passade jag på att snöra på mig löparskorna och springa en tur. Dock så har jag haft lite problem på den fronten då det tycks jävlas med min mage?! Får nog kolla upp det om de inte släpper i nästa vecka!

Efter jobbet ska jag försöka ragga upp Linnea för lite umgänge medans jag väntar på att jag ska få hämta upp mamma i Örebro inatt.. Och om Linnea är svårflörtad får jag flörta lite med tv:n istället... Han brukar alltid ställa upp ;)
Out

Imma be

Gör ett litet inlägg för att vara duktig! :)
Idag har jag vart nere på arbetsförmedlingen och fixat så att jag kan få lite pengar i sommar! :) Så nu måste jag bara få tag i min tidigare arbesgivare, vilket tydligen är svårare än jag trodde.. Men får väl försöka med jämna mellanrum idag :)

För nu ska jag nämligen snöra på mig löparskorna och ta en tur ut till ås för att göra lite nytta. Jag ska måla lite fönster åt han innan han kommer hem på torsdagkväll.. Måste även göra rent innan jag målar, så dessa två närmsta dagarna ska jag nog spendera ute på hans bygge med musik i öronen! :)

Nej, nu ska jag komma iväg så att jag hinner med annat roligt ikväll också! :)
Out

Regn, Regn och mer regn

Det är vad denna dag har bestått av och den är inte ens slut, men regnet verkar inte ta slut heller.. Hur mycket kan det finnas igentligen? Tar det aldrig slut på vatten i dessa moln?

Jag har därför spenderat dagen välbehövligt i min källare! Med musik på högsta volym och massa sop-påsar.. Tyvärr så är jag lite av en hamster och har väldigt svårt för att kasta saker, men jag gör mitt bästa! :)
Imorgon hoppas jag på lite sol så att jag kan jogga ut till far min och göra rent hans fönster så att jag får mig en slant ;) Det är bra med en far som bygger ut när man får timpenning för att hjälpa till! Så jag hoppas på sol, för jag orkar inte springa ut till Ås om det regnar, och då jag inte har någon bil så blir jag strandsatt inne hos mamma när dessa regniga dagar passerar! Så gärna lite sol i morgon förmiddag så jag hinner iväg.. Sen kan det gärna få regna då jag ändå kommer vara inomhus hos pappa.. :)

Idag har jag även hunnit förstört mors internet, så hon är inte på topp, så jag gömmer mig ute i köket med min dator, och rätt som det var så hittade jag lite internet av någon trevlig person som inte satt lösenord på sitt internet :) Men stackars mamsen får vara utan för dagen om hon inte får det att fungera.
Nästa gång jag ska försöka fixa något så ropar jag nog på någon annan, för jag och tekniska saker går tydligen inte så bra ihop! :p

Men nu ska jag försöka göra mamma lite glad, kanske ge henne en muta i form av en geisha? :D Det låter som en bra ide i mina öron! :)
Out

Turn Around

Helgen är över och det är måndag, men jag som inte jobbar ligger hemma ute i solen, men solen gick just i moln så jag passar på att fixa lite käk :)

Jobbade fredag och lördag förmiddag :) Var skönt att vara tillbaka i ICA outfiten ;) Samt på ett välbekant ställe, var inte helt fel på mina medarbetare dessa två dagar heller :)

Sen var jag på kalas hos Elli, åt massa godsaker och lite tårta :) Var inte kvar så länge, jag och Néa åkte in till Örebro till Mikaela för en trevlig kväll :) Emma var också där, hon hade även en kamera som tog många fina bilder under kvällen :) Så jag vill bara säga tack till er brudar för en trevlig kväll, trots att vi inte kom in för att Linnea och Mikaela var för små.. Jag hade jätte trevligt ändå, trots att det blev en aning för mycket alkoholintag! Men det kan väl kanske lätt bli så när man inte är van, ;) jag ska bättra mig till nästa gång :)

Söndagen spenderade jag i mammas säng framför datorn, jag tittade på en ny serie, så jag fick dregla lite över huvudpersonen ;) Det är en perfekt förmiddag för mig. Eftermiddagen fick jag spendera i soffan istället.. Men bytte bara ut serien mot en film. Joel hade kommit på besök och vi kollade på Alice i underlandet :D Den var faktiskt riktigt bra! Vilket var överraskande för min del.
Under dagen fick jag även lite jobb, hos pappa. Så nu ska jag måla och tvätta så att jag får en extra slant!

Nej, nu ser jag att solen tittar fram bland molnen så nu blir det lite mer solning! :)
Out

Maybe I need some rehab......

Fredag, tråkdag med dåligt väder! Usch, är totalt uttråkad med ingenting att göra. Går bara och väntar på att klockan ska bli fem då jag börjar jobba.. Har absolut inget att göra idag.. i alla fall inget jag vill göra. :)
Så jag har laddat serier under förmiddagen och nu ska jag iväg och köpa lite lunch då jag inte orkar göra någon mat! :)

Sen blire att umgås med lillasyster när hon slutar skolan klockan två..
Ska fixa lite åt henne för hon ska på disco ikväll med sin pojkvän ;) haha, så sött..
Så vi ska fixa frisyr och snygga kläder! :) 

Men nu blire att gå ner på stan och köpa lite sallad :)
Roligare än så blire inte idag!
Out

Solen

Underbar början på dagen. Gick en morgonpromenad vid halv nio med trevlig musik i öronen och solen skinande på min rygg! :) Varmt och skönt var det ute redan då, så underbart med vackert väder! Jag blir GLAD! :D

Sen har jag faktiskt legat i solen på baksidan av huset.. Slumrade till lite när jag inte orkade läsa mer i boken.. Hur skönt som helst må jag säga. Jag gillar att solen skiner över mig :) haha Dock så har den precis gått i moln en stund så jag tänkte passa på att laga lite lunch samt skriva några rader här! :)

Ska även ringa adressändring eftersom de tydligen har klantat till min adressändring! All min post kommer ju fel! :/

På fredag ska jag även jobba! Så jag ska leta reda på mina kläder! :) Ska faktiskt bli superkul att jobba lite.. Jobbar bara ett litet pass mellan fem och åtta, så det är en mjukstart som följs av en arbetsförmiddag på lördagen också! :)
Så jag hoppas att det är bra väder i morgon också så jag kan ligga och ta det lugnt ute i solen under dagen och sen jobba lite på kvällen, det skulle vara en perfekt dag! :)
Nej nu ska jag fixa ihop lite mer mat innan solen hinner komma fram igen :)
Out

Saknar Falun

Vill bara skriva tack mina underbara vänner i Falun för att ni alltid är så gulliga! :) Jag är tacksam för att jag har fått lärt känna er! Jag ska titta i kalandern och se om jag kan ta en tur och träffa er innan ni flyttar till olika platser! :)

Idag har jag vart inne i Örebro hela dagen och letat prensent till Kusinen som fyller år.. Hittade tillslut något som jag tror ska passa damen :) Sen hittade jag en massa fint till mig också.. Vid tre orkade jag inte gå mer efter att ha gått i alla affärer på marieberg plus några utanför samt Ikea såklart :) Så jag åkte till mammas jobb även fast jag inte skulle hämta henne förens fyra.. har varit fruktansvärt varmt i dag också men tyvärr ingen ordentlig sol.. Så jag vevade ner rutorna i bilen och satte mig och sov med benen dinglande utanför bilen.. var inte direkt meningen att somna men kvart i fyra vaknade jag av att byggarbetarna slog i en dörr utanför.. och bara minuterna efter kom mor och en timme hade gått :) En helskön dag må jag säga..

Sen har jag även hunnit iväg med lilla syster på hennes öppna hus i skolan, där jag fick se alla saker hon hade gjort :) var trevligt och så fick man lite fika också! :)

Nu ska jag iväg med Linnea och Sofia och kolla på lite fotboll, får se om det blir en till NoraGlass innan vi åker upp på fotbollen! :D Jag hoppas på det :)
Out


Your love is my drug

okej, det är väl kanske inte direkt sant... men det lät ju bra :)
dagen startade med en lång promenad klockan halv nio,..  det är varmt ute idag! Men ingen sol? Hur tråkigt som helst då det skulle sitta perfekt att lägga sig på baksidan och sola hela dagen..
Istället får jag fortsätta att städa i mitt snart nya rum.. Måste fixa det innan lördag för då ska jag nog gå runt på ikea i flera timmar och då kommer inhandlas mycket nytt som ska få mig att trivas :)
Taggar även för kalas på fredag då kusinen ska ha födelsedagskalas! :) Måste även köpa en present så jag hoppas att hon skriver vad hon önskar sig till mig! :D

Nu ska jag gå och köpa något gott för jag orkar inte börja med rummet än.. kanske lite Ben&Jerry glass? Det skulle sitta fint nu.. Igår var jag även hos min underbara frisör som gjorde mig som ny igen.. Så nu har jag kortare hår och en helt ny färg! :) och det bästa av allt är att det blev precis som jag ville :)
nej nu ska jag ta på mig lite andra kläder och gå och köpa lite glass!
Out

Lördag, men känns som Söndag

Då har en hel dag gått igen och jag har inte gjort något. Inte vad jag själv tycker i alla fall. Men jag har i allafall fått lite bättre ordning på mitt rum, men får nog fortsätta lite till innan jag är färdig då jag gärna slutar innan jag är färdig med något.. Men sen har jag legat i soffan, gått ut till ås och grillat med pappa. Gått hem igen plus att jag gick en timme extra när jag kom in till stan och bara lyssnade på musik utan några tankar! Hur skönt som helst då vädret har varit på topp idag. Kom dessutom på att det var lördag och inte söndag idag. Sen har jag umgåts med mamsen och Karin så här på senkvällen! Men nu är det dags att sova så att jag kommer upp någorlunda tidigt i morgon. har blivit en tendens till att ligga kvar länge i sängen denna vecka, men vet inte varför då jag faktiskt vaknar vid halv åtta- åtta varje dag.. Men att man inte orkar stiga ur sängen förens efter tio. Måste bli ändring på detta :)
Out

Lång Helg

Långhelg nu då! Har redan varit två dagar av denna långa helg. Igår så regnade det ute här i Nora, men det skrämde inte mig och mor som var ute i skogen och kapade och klyvde ved hela dagen! Vi fraktade även hem denna stora vedhög som det faktiskt blev! Två hela stora fulla kärror lastade jag av! Mamma och morbror hjälpte också till, men jag må säga att det var nog ändå jag som drog de tyngsta lastet då de andra två turades om att lasta av. Men det var bra träning faktiskt. Har lite träningsverk idag i min kropp av allt dessa dragande på stora trädstockar! Tyvärr kommer ingen bild, vilket var väldigt synd då alla förmodligen skulle få sig ett gott skratt av hur jag såg ut med regnkläder och helsmutsig av all bark och lera som jag fick på mig i skogen.

Idag istället så åkte jag och far in till Örebro när det regnade. Vi har kollat på kök till farsgubben då han håller på och bygger ett nytt kök! Tyvärr så var jag inte till någon direkt hjälp då jag tyckte att de två kök som han skulle välja mellan var lika fina. Men vi fixade i allafall lite snickerispackel och lite provfärger till jolins rum. Sen hann vi även med en tur på ikea där jag köpte lite galgar, en tvättkorg och lite ljus. Ett besök på elgignten där jag fick ett högtalarsystem som jag kan koppla min ipod till av far min :) Tack pappa! Så nu kan jag spela lite musik igen. Sen inhandlade jag även en extern hård disk, en rakhyvel samt en ny fin tandborste :)

Väl hemma igen så blev det en god middag bestående av Lax och potatis ! Så denna dag har varit bara bra! Nu ska jag mysa ner mig i soffan med mamma och äta lite ostbågar!

Out

Onsdag!

Ja, nu när jag är i Nora så spelar ju inte dagarna så stor roll eftersom jag är ledig hela tiden för tillfället!
Jag har börjat mitt nya liv med att vara i full gång. Jag har gått på långa promenader med en barndomsvän, Vart med mamma och lilla syster, samt hunnit med att kolla på en fotbollsmatch med kära kusinerna och ett par kompisar! Och igår kväll hann jag även åka ut till Kusinerna och träffa hela familjen. Vi gjorde fruktsallad med lite glass och drack te. jag drack väl inte jätte mycket te men bidrog i alla fall med en kopp! :) Idag har jag tagit tag i mig själv och packat upp hälften av alla mina kläder, så nu kan jag byta outfit! Dock måste jag köpa lite galgar då jag inte tog med alls lika många som jag egentligen behövde, (fick inte plats mer galgar i min låda när jag åkte från falun) Men får väl fixa lite mer galagar någon dag i helgen! :)

Jag har mått mycket bättre sen jag flyttade hem, Det känns bra att vara omringad av familjen och gamla vänner! Jag vill även säga tack till mina vänner i falun tycker om er enormt mycket och är jätte tacksam för erat stöd! Har faktiskt kännts jätte bra sen jag flyttade! :) TACK

Nu ska jag plocka lite mera och vänta på att kusin ska ringa och informera om planerna för kvällen! :)
Call meee!!!! Come on!
Out

NORA

Ett nytt kapitel! Nora? Det är ju frågan, Blir Nora för hela slanten, i sommar i allafall.. Sen får jag se vad som händer? Plugg? Utomlands? USA? Det sistnämnda står mig varmast om hjärtat för tillfället! Villa bara bort från allt just nu och vad är inte bättre än att dränka sig i jobb med gulliga barn?!
Men först som sagt blir det Nora som gäller, jag hoppas på en bra sommar här med många roliga stunder! :) Och bara glömma de senaste 5åren för de är några år jag absolut inte vill minnas! Förstår inte hur någon kan vara ett så stort svin? det är ett under. Men det är bara att plocka upp bitarna och gå vidare.
Förhoppningsvis i USA!
I Believe in Karma

Nu kommer snart mamsen :)

Då sitter jag och väntar på att mamsen ska komma, hon är påväg från Uppsla,
jag hoppas skarpt på att hon ska hinna hit fort så att jag kanske hinner hem i tid för att träffa lite gamla vänner :)
Men för tillfället så sitter jag och bränner en skiva som jag kommer tvinga min mor att lyssna på hela vägen hem! Alla mina skivor satt ju i bilen och den är i Sandviken för tillfället.. Så det blir en ny en. Äter lite päronsplit och plockar ihop det sista så att jag inte ska glömma något.
Hade inte tagit ner mina tavlor fick jag se för en stund sen, tänk om jag hade glömt dem.. Usch usch! Men nu börjar det faktiskt se tomt ut och en stor hög börjar att bildas i hallen istället :) Skönt. Nu blir det bara att bära när mamma kommer och sen bär det av på nya äventyr.. Okej, kanske inte direkt då eftersom att jag kommer att få bo hos mamsen, men efter sommaren har jag planer på stora äventyr! Hoppas väl också på små sådana under sommaren med underbara Linnea! :)
Kan väl också dela med mig att jag jobbade min sista dag idag på hemköp.. Skönt och tråkigt, Trot eller ej men jag började faktiskt att trivas lite efter att jag fick flytta in mig i delikatessen :) Det var faktiskt grymt kul och jag är en erfarenhet rikare!  Så den sista dagen fick jag ta hand om charken. Jag hade jätte trevligt och dagen gick hur fort som helst även fast jag jobbade från 6.00-16.00! Men snart sitter jag på gamla sköna ICA igen, förhoppingsvis! Jag hoppas på många förkylningar från och med nu och hela sommaren så att jag får jobba lite :)
Nej, nu ska jag ta och ringa mamsen och fråga vart hon är, börjar även bli hungrig! Kanske får muta mamma för ett Max stopp påvägen :)
I believe in karma
Ps. Måste tacka Emma för en väldigt trevlig kväll! Även hennes sambo och Anne och markus såklart för de var ju också med! En mycket trevlig kväll med god mat och lite kortspel. Jag hade jätte kul (även om jag förlorade) :D ds.

Kanske sista dagen med flickorna

Igår var jag ledig och jag packade lite saker tidigt på förmiddagen och fixade så att jag inte hade någe jobb efter söndag. Sen tog jag en lång promenad med Anne och lättade på hjärtat. Alltid lika trevligt. Blev en långdag tillsammans då vi åt lunch på stan och sen gick hem till Anne för att chilla lite. Emma och Noel kom också över en sväng då. Är inte Noel världens gulligaste unge?! Jo, det tror jag skarp, jag har då inte sett någon sötare! :)
Vid 17.00 åkte vi mot stan för att träffa Cathrine och Therese också. Tog en fika på waynes och satt och pratade massa skit i någon timme! Var fantastiskt att umgås och komma bort från allt, trots att det blev en hel del prat om det hela. Men det var skönt att prata med er tjejer de må jag säga! :)
Sen var Anne räddaren i nöden och bjöd hem mig till henne och Marcus på middag! Hur god middag som helst måste tilläggas! Lax och potatis, samt en enormt god kall sås till! :) Lite honungsmelon till efterätt. Och självklar kollade vi på vampire diaries! Började även kolla på Gladiator efter innan Anne skjutsade hem mig när det började bli sent och dax att sova. 
Så Tack alla mina vänner för en Underbar stund! Och speciellt tack till Anne för att du tog hand om mig igår! :)
Idag blir det att gå ner i förrådet! Jag lovar, det måste faktiskt göras nu. Sen blir det jobb och kanske lite umgänge i kväll! :)
Out

Hejdå Falun

Jag har haft två trevliga dagar och två otrevliga kvällar..
Jag har faktiskt inte så mycket att skriva om i min blogg, ja menar hur ska man må efter 4,5 år av kärlek tar slut? Jag tror ju inte att det är något konstigt att jag mår som jag mår.
Men mina dagar har varit jätte trevliga! I måndags passade jag på att umgås med min underbara vän Frida! Vi köpte lite lunch och fika och gick sen hem och tittade på ett par avsnitt 90210, pratade lite och det var hur bra som hellst. Jag bara måste göra något om dagarna, känns som om jag ska gå sönder annars. Frida åkt och jobbade vid fyra. Och jag hade världens tur då min kära kusin kom och hälsade på mig, hon hade en körning i jobbet tll Gävle och bestämde sig för att åka förbi mig och hälsa på. Så då gick ett par till timmar och jag tror inte linnea åkte hem förens halv sju typ?! Så min måndag var faktiskt riktigt bra, gick till och med relativt bra att sova.. Var själv hemma så jag tittade bara på en film! :)
Igår kom en gammal vän på besök som jag inte har träffat sen gymnasiet. Hon var hos mig hela dagen faktiskt. Var hur trevligt som helst, Var ute och käkade lunch, gick lite i affärer och sen fikade vi innan vi gick hem till mig och hängde hemma en stund innan hennes tåg gick tillbaka till sandviken.
Jobbade även ett par timmar på kvällen.. Var hemskt, jag hatar kvällar och nätter då jag ligger och tänker och inte kan somna, jag önskar att det bara fanns dagar för tillfället!
Men snart lämnar jag falun! Ska bli jätteskönt jag hoppas verkligen att linnea kan hämta mig på lördag eller söndag, ska bara se till att packa ihop allt så att jag ser om det får plats i en bil eller om det är för mycket saker.. Får väl se, hoppas det får plats i en bil, annars blir det jobbigt. 
Ja, det var dagens inlägg, kommer nog inte orka skriva något mer denna vecka, men så fort jag har kommit hem till Nora och fått lite ro i själen så så börjar jag skriva lite igen :)
Out

Helgen är slut

Och Gud vad skönt att denna helg äntligen börjar få ett slut!
Sitter juat nu på jobbet och har jobbat två timmar, ska snart köra tre till och sen blir den hem igen.
Till en lägenhet som bara känns hemskt att vara i.
Har funderat på vad jag ska göra med mitt lilla liv förtillfället.
Och jag har inte en aning? Jag trodde att jag ville börja plugga och få igång livet så att man kan bli vuxen, men nu vet jag inte? Men vad ska man göra om man inte ska börja studera? Det finns ju inte direkt ett överskott av trevliga jobb om man inte har någon utbildning.. Och utan jobb så har jag inte heller råd med hyra till en lägenhet.. Och jag vill verkligen inte bo hemma hos mamma.. (inget illa menat mot mamma) Men det är inte direkt jättekul att flytta hem igen när man har bott själv under så många år.. Jag trivs bäst för mig själv där jag kan sköta allt som jag själv vill.. Men som sagt vad ska man göra med livet?
I sommar tror jag nog att jag ska ta mig en riktig funderare över vad jag vill göra till hösten.
För nu vill jag bara göra saker för min skull! Bara min egen och inte någon annan! :) Jag ska bli en egoist känner jag, fast kan bli lite svårt eftersom att jag oftast är precis tvärt emot en egoist..

Det ända jag vet att jag ska göra i sommar är en tatuering! Jag vill verkligen göra en nu! Och jag tror till och med att jag vet vad jag vill göra! :) Men om jag känner mig rätt så kommer jag väl vela om det fram och tillbaka tills jag är 30 och då tycker jag att man är för gammal för att göra en tatuering.. haha
Nu så är min rast nästan slut så nu ska jag dricka upp min Pucko, som sorgligt nog blev min lunch för dagen.. Sen blir det att jobba igen.
Out

Om du bara kunde

Om du bara kunde känna hur jag mår, 
Om du bara kunde läka mina sår, 
Om du bara kunde veta hur det går, 
då skulle du förstå..

Tack Anne för att du hjälpte mig med lite musik,
den här är verkligen min favorit för tillfället.

Nu ska jag köra igång en spellista på datorn och sätta igång och packa lite..
Out

RSS 2.0