BILDBOMB -2007-

Lite bilder från 2007. Älskade lillasyster, andra året på gymnasiet, bror var med på en konståkningsuppvisning (där även Amy Diamond medverkade) Mamsen var upp-piffad, vi åkte och hälsade på mormor i Storuman, Sötaste lillasyster som påsk-kärring! Det var 60/70, Vi fick kattungar, hade lekdag, Jols fyllde år och jag och Johanna for till Turkiet för en vecka med sol och bad!

Highway man


Jag har inte den bästa turen när det gäller bilar. Efter en härlig helg i Albany på Aupair skolan är vi påväg hem och är glada att vi kom iväg hyffsat tidigt då det tar 6 timmar att köra hem. Efter två timmar börjar bilen att brinna! Ett däck har hamnat på sniskan och gummit har fattat eld. En snäll polis kommer till vår räddning och släcker elden åt oss, mycket röck och yttligare en brand senare sitter vi mitt på " the highway" och väntar på en bergningsbil som polisen så snällt ringde åt oss. Väldigt hygglig kille den där polisen! Han lämnade även brandsläckaren åt oss om bilen skulle börja brinna igen.

Nu sitter vi på mc'donalds (dit bergningsbilen var snäll och körde oss efter att han lämnat vår bil på verkstaden) och väntar på två vänner som ska komma och hämta oss, dock så tar det fyra timmar för dem att köra hit och sen 4 timmar hem igen, så istället för att komma hem i god tid klockan 6 så kommer vi nu inte komma hem förens 2-3 inatt. Skön dag i morgon då jag börjar jobba klockan 8!

Scream

Efter 10 timmars umgänge med kids så ska jag äntligen kasta mig i sängen och kolla på
switched at birth och varva ner lite, Underbara ungar, men 10 timmar senare då även den senaste timmen har inkluderat 5 barn vilket gör att skrikandet går från behagligt till mer än öronbedövade.

Tonight we are young


Igår var det girlsnight hos Viki. Så vi härjade loss till fem på morgonen, ja och mina vapendragare. Kom även på den lysande idéen att börja ta bilden klockan 4, varför ta fina bilder i början av kvällen när man kan ta dem innan man går och lägger sig tänkte visst vi.

The answer to the call

Lite bilder från förra helgens bravader. One "kitchenparty" och en casinotripp med finaste
vännerna och en konstig kille kallad phil.
Denna helg har inte varit annorlunda men kameran fick stanna hemma.

Även en varning för filmen courageous - worst movie ever and it never ends!

RSS 2.0