Ess goes world tour

Efter två veckor i Thailand utan internet har jag nu tagit igen all dator tid och även tagit mig iväg och träffat en kompis. Var tänkt så att det skulle bli en promenad i vårsolen, men då den inte ville komma fram idag utan snö tog över himlen så blev det en frukost fika samt en förmiddag spelandes Guitar Hero. Jag vet att det var ett tag sen just de spelet blev populärt. Men det är fortfarande roligt att spela då jag själv inte nötte ut de när de kom. Så nu såhär tre timmar senare börjar jag få lite smått koll på även den blåa knappen! Är mäkta stolt över mig själv och jag vet att Sara också känner lite känslor av stolthet just nu. Men nu ska vi fortsätta rocka med vårt band, även kallat Ess.

It's a beautiful night



Älskade värme, som jag längtar. vill bara att det ska vara lördag och att hela flygresan är över. Men jag har i alla fall laddat min fina lilla Ipod full med musik och har laddat upp med en bok så jag klarar nog flygresan även om det inte finns några bra filmer.

Slår inte som det brukar slå



Hade en fantastisk bra dag igår med mina bästa. Vi for in till Örebro och spenderade dagen med att äta lunch, shoppa lite och sen avsluta med en fika innan vi åkte tillbaka hem.

Jag fick även sällskap resten av dagen av Evylyn! Vi slog till med grönsaker och dipp och spenderade kvällen framför tv:n med Lost och Big brother. En hel härlig kväll med min fina vän.

Nu ska jag färga håret på mamma, kolla Jols resväska och kanske börja fundera på vad jag själv ska ta med mig.


RSS 2.0