When you came in the air went out


.
Dags att sjunka ner i sängen och kolla lite på true blood, har tagit tag i mig själv och börjat kolla på säsong tre. Börjar inse att det faktiskt är ganska bra. var lite trött på serien efter två säsonger. men nu när jag haft ett litet uppeåll så känns faktiskt serien värd att kolla på :)
.
18 dagar kvar till värmen, det börjar bli väldigt få dagar kvar att planera och fixa nödvändiga saker. Idag spenderade vi ett stort antal timmar på marieberg. Apoteket var shoppingstället för vår del. Känns som att det som är nödvändigast finns att hitta där. Blev även två finfina resehögtalare som jag ska prova lite senare.


Och de är samma, samma gamla sång som gammelsmurfen lärde oss en gång


.

.
Och vi ska dansa både natt och dag, Och alla smurfar, alla små och blå, dom har en egen dans som dom hittar på. Det är steg både framåt och bakåt, dom hoppar runt i ring och sen går dem på tå.


When you walk my way


. (ledsen för den brutalt gamla bilden. Men min käre vän har inte varit hemma på över ett år och det är lite glest i bildarkivet. (: )
.
Idag har jag och Sofia hjälp Evelyn att slipa i hennes lägenhet. Lyssnade på musik, slipade och skrattade under hela förmiddagen. Gick riktigt fint med fortsättning i morgon.
.
Resten av dagen har spenderats i soffan med datorn och en film. Strax blir det att tagga igång för lite kvällsjobb, inte allt för kul, men tre timmar ska man väl klara i allafall.


Someone told me

Utgången igår var en trevlig kväll. Det är bra underbart att Evylyn är hemma igen! Blev i allafall några bilder också, har varit dålig med det där att ta kort på sistonde. Men det blir ett tråkigt inlägg nu då kameran fortfarande ligger uppe hos sara.
.
Dagen har spenderats i sängen. inte för att jag mått dåligt utan för att jag har varit själv hemma och det är bra skönt att bara ligga kvar i sängen. Åt frukost när mamma kom hem från någon innebandycup runt halv två. Finfint med skinkmacka och lite mjölk!
.
Resten av dagen kommer att spenderas med lite träning och sen träffa tjejligan för lite helgmys med film. Roligare än så blir inte min helg gottfolk.

When I can put that word away


.
Klockan är nio. jag gick upp tolv och började jobba klockan två. slutade för en timme sen. summerar hela min dag faktiskt. Åt en väldigt god älgstek idag som mamma hade lagat till ära av att Carro och Joel skulle komma och hälsa på. De satta även upp en hylla och spegel åt mig på mitt rum när jag var och jobbade. TACK! :)
.
Jag avslutar min enormt tråkiga söndag med en söndagsfilm. Massor med satsumas och lite cola.
Kan även hända att jag kollar ett avsnitt Kungarna av tylösand. Så brutalt sjuk tv.


I see better when the smoke clears


.
Jag vill ha vinter. Har precis insett att det inte kommer hinna bli vinter innan vi åker iväg till varmare breddgrader. Så sitter förtillfället och längtar som bara den efter snö. Jag hoppas att det blir en vinter som förra året, med mycket snö efter jul och kalla grader så att när jag kommer hem i februari får jag njuta i fulla drag av snö och stora vinterjackor! Jag är en riktig sommarmänniska, men det är bra underbart med en riktigt kall vinterdag om solen lyser och marken är täckt med snö. Då älskar jag vintern.

No one knows


.
Dagen har spenderats med en sovmorgon och på det en promenad med Sofia förbi Ica, postade även iväg visumansökningarna. Så nu hoppas vi att vi får godkända visum!
Hjälpte även mor med att slänga lite skräp på tippen. Det är sånt man måste hjälpa till med då och då om man ska vara ett mönsterbarn.
.
Nu ska jag dedikera lite tid till Tv:n. Lite sällskap har just börjat och jag ska njuta i soffan en timme innan jag tänkte krypa ner mellan lakanen.

Någonstans imellan var jag


.

.

.

.

.

.


Something I can not remember


.
Har kollat på den första Bandymatchen för denna säsong. Bror min skulle spela en träningsmatch i Örebro så jag och mamma åkte och kikade. Ruskigt kallt var det dock i den där hallen. Tur att jag hade fleecetröja och mössa på mig.
.
Hann även med en sväng förbi Sofia, dit de andra brudsen skulle träffas för lite kvällsmys. Blev dock istället en tur för att leka frisörer och mysa med busiga kattungar.

The sun never sets around here


.
Damp och en eftermiddag på Ikea går inte hand i hand. Men det var ju ingen som dog i allafall :)


RSS 2.0