Thinking of

.
Lyssnar på Justin Bieber - my world skivan för 10 gången idag och väntar på att klockan ska bli 6. Då blir det lite bowling och yttligare ett födelsedagsfirande.

BILDBOMB -2006-

(SAIK Bilden)
.
(Gymnasievännerna Hanna, Maria och Elisa)
.
(Rumskamraterna Maria och Hanna under första gymnasieåret)
.
(Mina klasskamrater/ Bandy)
.
(Rolig utgångskväll, tror det var Hanna som tog kortet)
.
(Grannen Elisa med Hanna)
.
(Patrick och Niklas)
.
(Random utgångskväll)
.
(Bästaste vännen Johanna från gymnasiet)
.
.
.
(Älskade lillasyster)
.
(Obligatoriskt julfoto)
.
(Kusinen min)
.
(Jols)
.
(Joel och jag)
.
.
(Sötaste lillasyster som tydligen blev såhär glad för alla julklappar)
.
.
Lite smått och gått från 2006, Några gymnasiebilder är från hösten 2005 också men tyckte att de passade in bättre med 2006 än 05. Det är så himla kul att gå igenom gamla bilder, både för att komma ihåg gamla minnen och sen se hur man förändras. Min kära lillasyster har gått från att vara jätteliten och inte alls sugen på att vara med på bild till "pre-tonåring" och vill inget hellre än att vara med på bild. Och hur jag någonsin kunnat tycka att "prepp-väst" utanpå en pike var snyggt skulle jag gärna vilja veta. Men jaja, kul är det i alla fall.

Happy birthday to you (Part two)

.
.
.
Lite bilder från mitt kalas, tyvärr så dog kameran så blev mest förberedelse innan de få men bra vänner jag har här borta kom och åt lite pizza och tårta med mig. Därefter blev det även en bild på de fina presenterna jag fick.
Men igår firade vi igen med familjen ordentligt när det var B-dagen. Men de bilderna har inte kommit in än så blir kanske nästa inlägg.

Happy birthday to you (Part one)

Då var den 22:andra födelsedagen över och jag är ett år äldre och visare.
Har haft en fin dag med familjen med middag, tårta och presenter till både mig och det lilla födelsedags barnet Natalie som även hon fyllde år idag, men dock bara 7år. Kvällen avslutades sen på starbucks med en varm god drink.
Tänkte lägga upp lite bilder sen men orkar inte än då klockan strax är tolv och jag behöver lite sömn innan morgondagen.

Look outside

.
Har lyckats gjort negerbollar, dock så vet inte amerikanare vad pärlsocker är så har istället coockies and crunch sprinkles ( typ krossade oreokakor) Hoppas att de blev goda, har faktiskt inte smakat dem än.

BILDBOMB -2005-

(9:ans utklädnad, till avslutningstävlingarna)
.
(Skolavslutning, högstadiet)
.
(Uppklädda killar på sista kvällen av 9:an)
.
(Det var fin parad in på hotellet, gick med finaste Dennis)
.
(Bästaste vännen Sara, som alla andra så klädde vi tydligen upp oss och tog bilder)
.
(Jag och Patrik på kryssning med familjerna)
.
(Min första solsemester utomands med familjen, Grekland)
.
(Olik lillasyster)
.
(Sötaste kusinerna)
.
(Dance off)
.
(Skön brud, som gillar glass)
.
Hade lite tråkigt i går kväll och började rensa upp och sortera lite gamla bilder. Och hittade några sköna gamla bilder sen högstadiet, eller mer 2005, bara någon bild på Jols som kan vara något år äldre. Skolavslutning av högstadietiden, min bästa vän Sara som jag gjorde så extremt mycket kul fram till gymnasietiden, efter det blev det mer sällan men fortfarande lika kul när man lyckades ses. Kryssning till Riga och lite skidåkning i Sälen med Anderssons familjen var också en trevlig tid och inte bara för att jag var hopplöstkär i Patrik.
Första solsemstern utomlands med familjen gick till Rhodos, Grekland. Gjorde mitt första scubadive där, bara typ 5-10 meter men det var en upplevelse, där jag hade en bläckfisk sittande på benet.
Lite bilder på älskade lillasyster kom också med, en bild där hon inte ser ut som sig själv, självklart en Dance off med Joel och en riktig härlig bild från sommaren, tror inte att jag har tagit den själv med hittade den här i datorn.
.
Alltid kul med bilder, nästa gång ska jag gå igenom gymnasietiden, det kan bli riktigt kul!

That I never knew I needed

.

Var iväg och shoppade lite går, skulle hitta en lite tjockar jacka då det börjar bli lite kallt och jag håller på och fryser ihjäl i min linneskavaj.. Och på HM hittade jag en trevlig en och samtidigt råkade en kavaj slinka ner i påsen.

.

.

Ett stycke pjamas fick också komma med när jag ändå var där. Sen här vore det bra att inte handla någe mer då jag gjort av med 150 dollar.

.

.

Men vi tog oss ju också självklart en tur in på Abercrombie & Fitch. Och de hade ju såklart 40% på lite vintergrejer så kunde inte motstå denna underbara väst, så då försvann 100 dollar till.

.

.

Och Victoria's secret låg ju alldelles där bredvid så blev visst lite nya trosor också..

.

Så men andra ord så blev jag ungefär 1 och en halv veckas lön fattigare, men vad gör det jag får ju lön på fredag igen.

Nu ska jag ta tag i mig själv och borsta håret. Har haft en trevlig morgon med choklad chip panncakes, det tackar man för. och nu ska jag försöka ta mig i väg till starbucks för lite kaffe, innan jag försöker få tag i bongi eller fabi för att få umgås lite.

Senare blir det middag på cheesecake med förhoppningsvis alla tjejer.


Between these walls

.
It's official, Jag har nu blivit en av alla dem som tar kort på sig själv med självutlösare när de står i sängen bara för att ingen annan vill ta kort på dem. Jag känner mig stolt. kanske ska jag knalla upp för trappan och be min 4 åring att ta ett kort, då behöver jag i alla fall inte stå i sängen för att få en någorlunda bra vinkel till att ta kortet.
.
Men till mitt försvar så var jag ju tvungen att ta en bild för att visa mitt nyblonderade hår. Eller nu så här en vecka efter att jag själv ställde mig i badrumsspegeln och färgade mitt hår med slingor har jag äntligen börjat vant mig vid hur blond/vitt det är. Ska dock försöka lägga i lite mörkare slingor nästa gång så det inte är så enormt blond. Men att färgningen blev en katastrof och blev tre olika färger gör faktiskt att det ser lite bättre ut. Så nu ska jag skynda mig att äta en bagel till middag innan Bongi och Aniko kommer och hämtar upp mig för lite skönt häng efter en lång vecka med tre barn. (Har jag nämnt att det inte bor en ända svenska människa i denna stad, lär mig i alla fall bra mycket engelska)

Your all right

.
Som vanligt har helgen gått alldelles för fort.
Konsert i fredags, Far East Movement och Mike Posner. De var riktigt bra, skön musik och härliga vänner. Glömde dock kameran så har inga bilder. Igår hjälpte jag Martina att vara barnvakt. Åkte och åt och bowlade med hennes killar. Var lite halv kaos med en 9 månader liten kille och en tre och fem åring men det gick i alla fall bra och jag hade en trevlig kväll som avslutades med bad teacher när de små hade somnat.
.
Idag blev jag pålurad en massa skönhetsprodukter när jag följde med min HM på ett mary key-party. Ville egentligen bara ha en foundation men blev en massa andra saker också, som tur är så är det mycket billigare att köpa det här en hemma i sverige och så fick jag 20% av också. Men blev ändå 70 dollar tillslut.
Sen var jag och Bongi och kollade på Margin call tror jag. Mycket bra film faktiskt men jag gillar ju istort sett alla filmer jag ser så kan inte lova att den var mycket bra.

BILDBOMB -Niagara Falls-


RSS 2.0