Peace and Love

Då är det festivalvecka som gäller. Det ser även ut att bli fint väder denna vecka då början har varit bra så vi hoppas att det håller i sig veckan ut. Har just fixat lite till musik att hänga till på förmiddagarna ska bara lägga in det på en sticka så är jag klar för lite sol igen.

One step forward

Idag tog jag mig upp på vinden för att kolla om jag hade några tomma kartonger som jag kan packa i. Hittade fyra stycken faktiskt. Så börjar med två nu så får vi se hur mycket jag hinner. Finns ju så mycket annat trevligt man vill göra om dagarna. Måste även hinna laga lite mat innan två så jag får i mig lite mat innan jag börjar jobba.
Så nu ska jag sätta fart och packa ner filmer och böcker tror jag. Sånt man faktiskt inte använder så mycket.

I'm just here

Var iväg för 1,5vecka till Stockholm, Spenderade tre dagar där med min kära vän. Men egentligen åkte jag ju till Stockholm för att fixa mitt visum till Usa. Det var helt sjukt. Fick stå och vänta i kö utanför i 1,5h för att sen gå in ta en kölapp lämna in lite papper och sen vänta tills de ropade upp ens namn. Det tog cirka 30 min till då innan ens namn blev uppropat. Sen när man gick fram till disken tog det cirka 60 sekunder sen hade man sina papper. De frågade mig tre frågor. Were are you going? Do you know the family? How many kids and how old are they?
Så jag väntade i över två timmar för ett möte på mindre än en minut. Kändes skapligt drygt.
Men idag kom mitt pass tillbaka! Men mitt visum i, så nu är allt med de klart. Behöver inte längre vara  nervös för det. Nu ska jag bara betala in försäkring och programavgift så är jag klar sen.

I'm as free as my hair

Dags att göra sig redo för att åka ut till ås och klippa håret. Vet ännu inte hur jag vill ha det, men om jag känner mig själv så blir det nog bara lite färg och så lite på topparna som möjligt, det vanliga helt enkelt.
Sen blir det lite jobb på badis och tänkte passa på att simma en stund sen efter att jag stängt så jag slipper gå ut och springa halv nio ikväll, så mycket skönare att simma istället.

State the obvious



Äntligen har vi tagit tag i oss själva och fixat ett tält. Ett steg närmare v.26 står vi och har nu det viktigaste i alla fall. Ett par gummistövlar är nu prio nummer ett istället. Vet dock inte vart man kan hitta ett par såna bra.

Än klappar hjärtan med friska slag

Hur skönt vore det inte att vara en av alla studenter som gick ut igår! istället gick man ut för tre år sen! Hur sjukt är inte det! Hur fort får tiden gå? Istället har man jobbat hela dagarna, mindre roligt måste jag nog påstå. Men nu ska jag ta lång ledigt och jobbar inte förens på tisdag. Hoppas på två fina soliga dagar nu så jag faktiskt kan njuta av ledigheten.

Då ärat ditt namn flög över jorden

Idag har det varit nationalsdagen! Har inte gjort så mycket vettigt, bara umgåts njutit av solen med Denise. Fick även träffa Denise kompis Matilda som kom med oss och gjorde i ordning lite tacos hos Denise. Sen blev den en drink på Fridays, någon trevlig uteservering som enligt min mening spelade riktigt härlig musik! Men nu är jag hemma hos Denise själv, ska åka tåget i morgon klockan sju så Denise tänkte sova hos sin man så hon får lite sovmorgon och inte blir väckt av mig. Så nu ska jag nog duscha lite snabbt så jag slipper göra det i morgon och sen sova.

Doft av Kaprifol

Idag landade jag i Stockholm för att besöka min fina vän. Men hon hade visst glömt bort mig. Istället bestämde hon sig för att ta en lång sovmorgon. Så det blev en frukost på waynes coffe med Dagens Nyheter. Tog mig en timme att plöja igenom men sen orkade jag inte sitta och vänta längre så tog mig en sväng och hittade en bokaffär så jag följde Oskars råd och köpte mig Arto Passalinas bok kollektivt självmord. Den stod där på en hylla och lyste uppmuntrande till mig. Så hann läsa 6kapitel i den också innan Denise kom och mötte mig. Sen har vi promenerat runt på stan, ätit lunch och haft en skön kväll hemma hos Denise.

I morgon är det nationaldagen. Glöm inte att bära gult och blått för att hedra vår fina dag! (:

RSS 2.0