And let's hear the applause (BaliBaby)


.

.

.

.

.


.

.

.

.

.

.

Då har vi en uppdatering. Lite bilder från flygturen och det första stället på bali. Kuta och de två hotellen vi bodde på där, Rama Beach och Rama Garden. Två riktigt härliga hotell med frukostbuffe, kan väl säga att vi saknar det lite nu, sådär två veckor senare.


We'r gonna party like it's your birthday

Fodelsedagen har varit toppen med de absolut basta! Vi har vart pa rafting, spa och atit middag och efterratt! sjukt nice! min dag har varit perfekt. men har annu inte fatt in nagra bilder, sa de kommer inom fyra dagar, jag lovar! :) och det blir najs kan jag saga for da har vi redan hunnit besoka tre stader och kollat pa en massa kul! :)

och rafting! Vad roligt, det moste goras minst engang i livet!

Brand new day

Da, ett kort inlagg do det ar tvo min kvar av min datortid! gahh! Hets pa denna sega dator. Men idag har vi tagit ossfron kuta till ubud, en timmes fard for 250kr i en bil utan balten och aircondition i denna hetsiga trafik!  men det var en trevlig chauffor so vi klagar inte!

Igor var vi och gjorde en bodyscrub. so sjukt ackligt med all denna doda hud som ramlar av! men sjukt skont! Idag var vi pa massage istallet. sjukt ont gjorde det i benen men for ovrigt so var de enormt avslappnande och skont!
Nu lite jazzmusik och goda drinkar innan vi kryper ihop oss allihopa i tvo sangar (en vanlig och en dubbel) och sover!

take a moment

Da var vi pa Bali da! :) fina grejer. Hittat till ett hotel, badat i havet, kikat runt lite och godat i oss massa mat. ar val de vi gjort idag och igor kvall nar vi kom fram. har inte hunnit med so mycket mer. Men mer kommer att handa. i morgon siktar vi pa en helt kropps skrubb! tror de kommer bli fint, med en massage som avslutning!

Blev aven problem med hotellet nar vi kom for de hade tydligen inte vora rum lediga? sjukt mysko. so vi blev ivag skeppade till ett annat "dotter" hotell, det var sjukt fint so det gjorde inte so mycket. dock lag de lite longt i fran allt. kandes som att det log lite utanfor. Men nu ar vi tillbaka pa ursprungs hotellet efter en natt. och boda hotellen har varit toppen.

Say everything is alright

Efter att har haft en toppenhelg och helt förträngt det där med att man måste packa en väska för att åka ut och resa så har jag tagit tag i packningen, även sytt en bedau? heter det så? . fixat lite mer musik. Gjort spellistor och även firat fars dag. Allt dessutom efter klockan åtta då jag slutade jobbet. Som tur var så var Evy redan här när jag slutade jobbet. Så hon fick vara underhållning/datanörd medans jag packade och sydde. En härlig kväll helt enkelt som avslutades klockan ett då jag trodde att jag började bli klar och Evy lite trött i ögonen. (såg även ett sjukt program ung och bortskämd? tror jag de hette) ganska roligt, men man kan inte låta bli att tänka att det måste vara ett skämt, dessa människor finns inte på riktigt. men antar att de tydligen gör det.

Nu så här klockan fem så är jag klar, med spellistorna, ipoden är fullmatad och väskan har förmodligen allt den ska i sig. Och jag ska passa på att sova sådär en och en halv timme innan det är dags att göra sig redo för en 20timmars flygtur. Och antagligen gå igenom väskan igen så att allt är med (paranoid).

Om en timme går Marty och lisas plan. sjukt, de sitter antagligen på arlanda och taggar inför flygturen. Så vi ses väl på Bali! crazy, crazy, crazy!! :) I love it!


My back is turned on you

En helg kvar sen är jag i värmen! Så otroligt lite tid kvar, och jag har inte ens börjat packa. Måste även komma ihåg att köpa tandborste och tandkräm. Annars kan det bli lite kämpigt där nere. Ska väl även försöka införskaffa en nagelsax.

Men nu ska jag njuta av sista fredagen i Sverige på en lång tid! Idol blire, har inte sett någon "fredagsfinal" än så känner att jag i alla fall måste se en och idag är ju sista chansen!


There are worse things I could do


.

.

.

.

.
Vi körde en utgång med mottot go hard or go home. vissa gick ju in lite mer för detta än andra. Men vi hade en toppen sista utgång innan Bali! Sista utgången med Evy på typ tre månader, känns lite halv tråkigt. Sista utgången i Sverige på tre månader, de å andra sidan känns faktiskt riktigt skönt må jag säga.
Nu är det bara de sista dagarna kvar, packa väskan och växla pengar sen är vi framme!

I'll be true to you


.
Höstlov. Det har de som går i skolan denna vecka. Och jag har också tagit lov. Har bara passat på att umgås med familj och vänner hela dagarna. Jag, Jols och mamma har vart och bowlat och gått i affärer i örebro. Sen har även jag, jols och pappa vart iväg och bowlat och sprungit runt i affärer. Så nu tror jag att jag har allt som behövs till Bali. Det är bara myggnät som saknas, men får väl hoppas att jag kan köpa något billigt där nere. Har även bakat lussebullar med Fia och Viktoria. Lisa var också med och styrde upp det hela. Sen har jag fått tillbaka min kvällsvän Evylyn. En film, en soffa och massa chips, det är allt som behövs för oss.

RSS 2.0