Day 'N' Nite

Helgen går mot sitt slut och Noradagarna ligger bakom oss. Det har varit en sjukt rolig vecka med mina underbara brudar! De är överlägsna! Loppis, bad och solning, och självklart en tvådagars, fredag, lördag !
Helgen kunde inte ha blivit så mycket bättre! Fredagskvällen blev en härlig förpärla med Fia, Nea och Michaela, Emmelie hoppade även på en bit in på kvällen :) Vi stryde ner till torget och öltältet för lite umgänge med alla möjliga människor från Nora. Marty, Lisa och Sara dök också upp en stund och cirkeln var sluten :)
.
Lördagen bestod av bakishäng, jobb och omtaggning inför kvällen! denna kväll var alla med och vi hade grymt kul hos Fia innan vi gick ner till torget. Träffade på en gammal klasskamrat, hur kul som hellst att träffa på någon man inte sett på 8 år?! haha helt sjukt.. Som vanligt på noradagarna var det helt fullt med folk ute i alla åldrar. 
.
Nu går tv:n med full volym. Heja Spanien, Fast visst det gör inget om Nederländerna vinner, de har ju faktiskt ruskigt snygga tröjor.  Efter fotbollen ska jag stupa i säng och förhoppningsvis sova hela förmiddagen i morgon med! Är bortom all trötthet efter två sena kvällar och två tidiga mornar. Ibland gillar jag inte att jobba!
.
.
.
Tack för en underbar kväll brudar! Det kunde ju inte ha vart bättre :)

Kommentarer

Mamma, det är här under du ska skriva:

Här skriver du "Mamma":
TRYCK HÄR!!

E-postadress: (Onödigt, skit i detta)

URL/Bloggadress (Mamma, det har du inte. Gå bara vidare.

Och det är här du plitar ner dina ord.

Trackback
RSS 2.0