Vi går på rad

.
.
.
Igår pysslade vi och idag hade vi redovisning på vad vi hade gjort. Man skulle ställa sig upp inför klassen och berätta vad det skulle föreställ samt förklara vad man hade använt för material för att göra grejen och hur man hade utfört uppgiften. Så vi skulle då säga att detta är en jordgubbstårta. Vi använde papper, tejp, lim och piprensare. Vi klippte ut pappret, tejpade ihop ändarna och målade jordgubbar och tejpade på tårtan. Vi målade jordgubbarna med kritor. Vi limmade på vispgrädden som vi hade gjort genom att knyckla ihop papper.
Jag måste säga att det är hög nivå på våra lektioner.
.
Jag ska även tillägga att detta gjorde vi i två timmar i går, de sista två timmarna av dagen. De togs igenom med massor med skratt och absolut inte en gnutta av seriös antydan fanns med. Så den första bilden var ett första förslag. Vi ville göra något i 3D så att säga, så om ni inte ser det så är det ett försök till en dalahäst när vi trodde att det skulle vara för svårt att göra en julgran. Efter att Sandra såg hur urusel jag var på att rita (ja, det var jag som målade den fula hästen) i alla fall så tog hon tag i att försöka göra en gran. Vi var fortfarande inte nöjda, som ni kanske kan förstå utav den andra bilden, vilket ska föreställa en julgran. Nathalie var också med och pysslade, vet dock inte vems förslaget med tårtan var men jag gissar på henne. Men visst blev den fin, måste som sagt påpeka att detta mästerverk tog över 1,5 timmar att göra. Så än en gång, ni kan ju gissa vilken nivå våra lektioner ligger på och ungefär hur seriösa vi är. (okej, de andra var ganska seriösa, men vi tyckte att det var roligare att sitta och skratta 1,5 timmar och prata än att pyssla) Jag måste även påpeka att Sandras touch men att tejpa fast jordgubbarna med synlig tejp gjorde hela tårtan!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja tyckte hästen var jätte fin.Tänk om du fått göra den i glass,som du fick ha på ett kalas.Tårtan var jätte fin den med o tänk vad länge den håller.

2011-07-14 @ 08:43:10

Mamma, det är här under du ska skriva:

Här skriver du "Mamma":
TRYCK HÄR!!

E-postadress: (Onödigt, skit i detta)

URL/Bloggadress (Mamma, det har du inte. Gå bara vidare.

Och det är här du plitar ner dina ord.

Trackback
RSS 2.0