The last time (Phi Phi)

Koh Lipe är avklarat och det var inget speciellt som hände så orkade faktiskt inte blogga. Var även sjuk och mådde därför bara allmänt dåligt, så hade ingen lust med någonting. Men jag fick i alla fall se en manta då vi var iväg och dök en dag. Det var ganska nice, men egentligen gillade jag de där fina lejonfiskarna mer, (men säg inget till Oskar) så egentligen var det ju bra att vi bara såg en manta men en massa lejonfiskar, de är as balla!

Sen tog vi oss till en annan ö, där vi gick till ett vattenfall, dock så var det en stor besvikelse för vad det än var vi kom fram till efter en halvtimmes gång i skogen på vad som kallades en stig borde inte få kallas ett vattenfall. Att jag antaglighen hade feber och att det kändes som att någon hällde ut en vattenflaska genom min näsa hela dagen gjorde inte att jag uppskattade turen speciellt mycket mer. Men på kvällen fick jag i alla fall lägga mig och kolla på en film på poohs bar. Och det var bra fint, reste mig inte på cirka 4timmar och gick bara och åt innan jag sen gick hem och sov!

Men nu har vi vart på Phi Phi i tre nätter. Första dagen var bara piss, fanns typ inga hotell lediga. tog sjukt lång tid att hitta ett hotell och de kostade dessutom 500b var. herregud vad dyrt. när vi sen kom till hotellet var det beläget väldigt fint med egen strand, men de här var ju nice tänkte vi och okej 500b är väl inte hela världen. Men detta byttes ut igen när vi fick se vårt rum. En Bungalow utan badrum, det fanns gemensamma duschar och toaletter i anexet. Okej, fint. Dessutom var det ostädat. De hade visst glömt att de skulle få nya gäster till detta rum. Men men, fick i alla fall en gratis thaibuffe. De satt fint i kistan kan jag lova efter en heldag utan mat på en båt.

Sen har vi inte gjort något speciellt på phi phi. Har legat och badat hela dagarna på long beach, ( har inte gått att göra något eftersom att det är brutalvarmt) festat om kvällarna, (phi phi är ju faktiskt partyön och man får ju ta seden dit man kommer, eller va de heter) Sen idag har vi även gått uppför världens längsta trappor för att komma till Viewpoint. Det var ju fin utsikt i alla fall, sen kan jag ju inte råför att jag svettades så mycket att jag skulle ha behövt ett cyklop för att se något. Nu ska vi nog ta oss lite och dricka, men blir nog mer chill idag med några svenskar som bor bredvid oss på hotellet, de brukar alltid hänga i en ganska nice bar med bra musik och spelet fyra irad då en av dem jobbar där, och vi är inte sämre än att vi gillar stället speciellt eftersom de har fyra i rad!

Sen måste jag även uppdatera ett litet stycke om allas våran Petter. Har lite dålig koll på vad han har för sig just nu eftersom att han i sin tur är ganska dålig på att uppdatera om detta. Men jag antar att han har kollat på minst 10 serieavsnitt sen sist, kanske rent av sitter och spelar gitarr om han nu har fått tag på en. Eller så sitter han på någon restaurang med vänner och käkar god mat och dricker öl. Och kanske ser han fram emot pokerkvällen i morgon om jag minns rätt och den inte har blivit inställd. Jag tror även att han känner en viss känsla av imponering av mig då jag fått se en manta. Vilket i sin tur känns ganska bra för mig.

Kommentarer
Postat av: Karin

Okej Elin läste om erat äventyr på phi phi, bodde ni på Phi Phi Princess?

Det lät som det med toaletterna..

Och trapporna upp på utkiken, dom drömmer jag mardrömmar om i bland.

Ha det gött så ses vi när du kommer hem.

2011-01-30 @ 11:01:22
Postat av: Anonym

Karin, nej vi bodde pa nagot som hette Viking nature. Men antar att manga stallen ar sisadar med toaletter. De tycker val helt enkelt inte att det ar sa viktigt. Ja jag vet! Och fosta gangen gick jag bara halva for sen ville aporna attakera oss. sa fick ga dessa trappor tva ganger! jag sager bara, ga inte mitt pa dagen vad ni an gor! haha :) Absolut! Pa tisdag kommer jag till vintern! :)

2011-01-30 @ 12:53:12

Mamma, det är här under du ska skriva:

Här skriver du "Mamma":
TRYCK HÄR!!

E-postadress: (Onödigt, skit i detta)

URL/Bloggadress (Mamma, det har du inte. Gå bara vidare.

Och det är här du plitar ner dina ord.

Trackback
RSS 2.0