I'm just walking (Koh Tao)

Då har man gjort klart Koh Tao också då. Denna plats ligger nu mig varmt om hjärtat, lite som Koh Samui faktiskt. Har dykt, badat och solat i 8 dagar och om kvällarna har vi hängt med några sköna dykgrabbar. Har varit en bra fin avslutning på den första delen av resan runt i thailand. Vi får även med oss oskar till malaysia som en bonus, han skulle inte träffa sin resekompis förens om en vecka, så då hänkar han till langkawi. Där tror vi faktiskt att vi ska försöka hinna med ett dyk innan vi åker tillbaka till Thailands västkust.

Idag åkte vi iväg till Koh Nang Yuan Island och solade och badade hela dagen, det var stekande sol och brutalt varmt. Blev till och med lite röd i knävecken. Men det var bra fint med så högklassigt väder. Träffade även tre svenska tjejer som var väldigt trevliga och som vi hoppas kunna möta upp och träffa på phi phi.

Nu ska vi snart käka med grabbarna från koh tao innan vi tar nattbåten vidare till suratthani. Hoppas bara att det inte är så stora vågor inatt så att man kan få lite sömn

Kommentarer

Mamma, det är här under du ska skriva:

Här skriver du "Mamma":
TRYCK HÄR!!

E-postadress: (Onödigt, skit i detta)

URL/Bloggadress (Mamma, det har du inte. Gå bara vidare.

Och det är här du plitar ner dina ord.

Trackback
RSS 2.0