She underestimated (Koh Samui)

Dålig uppdatering, framför allt med bilder, men ni får klara er med ett yttligare bildlöst inlägg då det regnar flodhästar och min kamera inte är vattentät. Vi har nu varit på Koh samui i ett par dagar. Först med Jennie på ett ställe som hette marine bungalows, tror jag åtminstonde. Det var ett helt okej hotel, förutom toaletten. Den var kass! Funkade inte för fem öre, direkt man la ner en ynka liten pappersbit så blev det stopp och förblev det i all oändlighet. Roligast var det när sofia skulle gå ner och säga till personalen att de måste laga toaletten så att vi skulle kunna använda den. För det hade nu gått så långt att det var överfullt med vatten i toaletten, och började hålla på att rinna över ner på golvet. och vem vill ha kissvatten på hela toalettgolvet, inte vi i alla fall. Sofa bad i alla fall om hjälp, men får en tunghäfta av den mindre chock hon får när de räcker fram en sugpropp eller vad det heter, en sån där man pumpar upp stopp i toaletten med i alla fall. Sofia tar i alla fall denna produkt och gör ett tappert rörmockar försök. Det gick mindre bra, men vattnet rann i alla fall undan för stunden, men när vi sen insåg att det fortfarande var stopp fixade vi så att någon från hotellet fick komma och hjälpa oss. tyvärr så var han helt inkompetent och spolade bara en gång och när han såg att vattnet rann undan hyffsat så gick han och vinkade till oss att det var fixat. När vi sedan lämnade hotellet dagen efter var toaletten maxfull igen, rätt åt dem tyckte vi. ingen dricks fick dom heller. haha vilka bitchar vi är.

Jennie åkte då över till koh phangang för att träffa en annan kompis och jag och fia gick vidare till det hotell sofia redan hade fixat innan vi åkte. (Your place resort) Fint, tänkte vi nu får vi en fungerade toalett och ett bra hotell. Det stämde kanske inte riktigt, såg vi när vi kom in i rummet. Toaletten fungerade perfekt med det var dessvärre brist på ett handfat. Inget kylskåp, och cirka 1meters golvyta på två sidor av sängen. Utan ac och en fläkt som låter mer än en flygplansmotor (lite överdrivet) men annars var det inga fel, förutom att det känns som att gå in i en bastu när eftermiddagssolen har gassat på vårt rum hela eftermiddagen. Men det har faktiskt funkat bra. det är inte så varmt om kvällarna när vi ska sova och jag har lärt mig att sova med fläkten.

(ps. en liten uppdatering. Glomde bort att vi inte heller har nagot varmvatten, sa har duschar vi iskallt, och aven om det ar 30 grader ute och man for det mesta kanner for att svalka ner sig sa ar det inte skont att duscha iskallt!)

Kommentarer

Mamma, det är här under du ska skriva:

Här skriver du "Mamma":
TRYCK HÄR!!

E-postadress: (Onödigt, skit i detta)

URL/Bloggadress (Mamma, det har du inte. Gå bara vidare.

Och det är här du plitar ner dina ord.

Trackback
RSS 2.0